Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Isztambul városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Isztambulban A Kék Mecset és a Haga Sophia megkapó látványa, az Elsüllyedt Palota és a többi nevezetesség is nagy élményt ad az utazóknak, akik emellett a világ egyik legnagyobb fedett piacán, a Fedett Bazárban nagy alkudozások közepette kiélhetik shopping szenvedélyeiket is. Isztambult és környékét sokan fedezik fel bérelt autóval.

A városban sok igényes és minőségi szolgáltatást nyújtó autókölcsönző működik, közöttük van például a Budget, a Dollar, az Avis, a Thrifty és az Europcar is. A város több pontján is bérelhetünk autót, és akár arra is lehetőségünk van, hogy a kiválasztott kocsit máshol adjuk le, mint ahol felvettük, ha nekünk úgy kényelmes. Repülővel érkezve praktikus megoldás, ha az Ataturk Repülőtérnél működő átvételi pontok valamelyikénél foglalunk kocsit. Emellett a város egyéb pontjain is foglalhatunk kocsit. Például a Taksim negyedben is, ami Isztambul mindig nyüzsgő része – szórakozóhelyekkel, szállodákkal és üzletekkel tele. És nem mellesleg itt találjuk a hangulatos nosztalgia villamost is. A város ázsiai oldalán pedig Kavacikban is működik átvevőhely. A bérelhető autók kínálata igazán bőséges a városban, a hagyományos modellek mellett vannak kombik, minik, szabadidőautók és luxuskocsik is.

Ha Isztambulban vezetünk, akkor nem árt mindig résen lenni, és felkészülni a sofőrök nem várt, meglepetés erejével ható reakcióira. Könnyen előfordulhat, hogy a közlekedési táblák ellenére inkább a saját szabályaikat követik a helyi sofőrök, tehát hiába érvényesek itt is azok a közlekedési szabályok, amik Európa más országaiban, van, hogy ez inkább elmélet, mintsem gyakorlat. Isztambulban könnyű dugóba keveredni, erre legnagyobb esélyünk a reggeli és délutáni csúcsforgalom idején van – reggel 8 és fél 10, illetve délután 5 és este 8 között. Érdekesség, hogy Törökországban, ha egy pár mindkét tagja az autóban ül, akkor ott szinte mindig a férfi ül a kormány mögött.

A parkolás terén nem érdemes követni a helyiek szokását, akik szinte bárhol gond nélkül leparkolnak – ugyanis mi nem tudhatjuk, hogy ebből mi legális és mi nem. Érdemes ehelyett inkább a kijelölt parkolóknál maradni. Némely szálloda vendégeinek ingyenes parkolást biztosít. Többszintes parkolóházakat is találunk a városban, és a nagyobb bevásárlóközpontok alatt gyakran húzódik meg mélygarázs. A zsúfolt Sultanahmet negyedben nagyon nehézkes a parkolás, ahogy haladunk a külső kerületek felé, úgy találunk egyre könnyebben parkolóhelyet. ###Inspirációk 4 keréken, avagy fedezzük fel Isztambul környékét bérelt autóval!

Trója: Mintegy 5 órás vezetés Isztambultól, és máris Trójában találjuk magunkat. A 350 km-es utazás után a görög mitológia nyomán megismerhetjük az Iliászból ismerős várost. A régészeti lelőhelyen, a múzeumban és a méretes faló láttán elmerenghetünk a történelem és a legendák világán.

Bursa: Mintegy 3 óra vezetéssel érhetjük el az Isztambultól 156 km-re délre fekvő várost, ami Törökország negyedik legnagyobb települése, és leginkább építészeti emlékeivel csábítja az utazókat. Csodás templomok, meleg vizű források, és kellemes strandok adják a fő látnivalót, a környező hegyekben pedig a kirándulás szerelmesei találnak maguknak való programot – miközben gyönyörködhetnek a csodás panorámában.

Başakşehir Aquapark: Isztambul belvárosától forgalomtól függően mintegy 35-45 perc vezetéssel (az O3 úton keresztül) jutunk el Törökország egyik legklasszabb aquaparkjához, ahol kanyargós vízi csúszdák tucatjain növelhetjük az adrenalin szintünket, majd a delfináriumban kiélhetjük az állatok iránti rajongásunkat is – gyerekeknek különösen garantált az örökre szóló élmény. A strandélményt pedig úszómedence, hullámmedence és egyéb élményelemek is fokozzák.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.