Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z London - Korfu útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Korfu úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: London ide: Korfu

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

9 070 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2033 kilométer

3ó 0p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Sun-Air

Korfu

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Korfu csak egy repülőtérrel rendelkezik: Korfu.
A Skyscanneren London indulású, Korfu úti célú járatra talált legjobb ár 9 070 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
3ó 0p az átlagos repülési idő London indulással, Korfu úti célig.
2 légitársaság van, melynek London indulással közvetlen járata van Korfu úti célhoz.

A feltüntetett információk 2016 januárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Londonból Korfura

Jelenleg a görög szigetre közvetlen járatok nem indulnak, így Londonból csak átszállással juthatunk el Korfura. London Gatwick Repülőtérről (LGW) az Aegean Airlines, British Airways és a Turkish Airlines, London Heathrow Repülőtérről (LHR) az Aegean Airlines, British Airways, Swiss, KLM, Lufthansa és a Turkish Airlines, London City Repülőtérről (LCY) pedig a Swiss, British Airways, Lufthansa és a KLM légitársaságok biztosítanak közvetett járatokat, egy vagy két átszállással Ioannis Kapodistrias Nemzetközi Repülőtérre (CFU).

Terminál információk

A Gatwick repülőtér déli és északi terminálja szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A Korfura közvetett járatokat indító Aegean Airlines és a Turkish Airlines járatai a déli terminálból, a British Airways gépei pedig az északi terminálból indulnak. Mindkét terminálon számos márkás butik, mint például a Cath Kidston, Joules, Mango, Zara, valamint vámmentes termékeket, ajándéktárgyakat, szórakoztató elektronikai cikkeket és játékokat árusító üzlet kapott helyet. Delikátesz élelmiszereket és minőségi italokat az M&S Simply Food, World of Whiskies és a World Duty Free üzletekben, utazási kellékeket, könyveket, magazinokat a London News Companyban, Dixons Travelben és a Case-ben szerezhetünk be.

A Heathrow repülőtéren öt terminált találunk. A légitársaságunk pontos terminálinformációját a repülőjegyünkön, online jegykezelés esetén a beszállókártyánkon, a repülőtér hivatalos honlapján, valamint a repülőtéri információs kijelzőkön találjuk meg. Minden terminálon rengeteg butik és üzlet kínálatából válogathatunk, továbbá különféle kávézók és éttermek, mint a Dining Street Restaurant, Caviar House Oyster Bar vagy a Gordon Ramsay Plane Food várják az utasokat. A repülőtéren természetesen ezeken kívül minden elérhető, ami kellemesebbé teszi az utazást, legyen az pénzügyi, családi, kényelmi vagy üzleti szolgáltatás.

A City repülőtér egy kis egyterminálos repülőtér, amit főleg az üzleti utazók használnak, így a kínált szolgáltatások is ennek megfelelően lettek kialakítva.

Hasznos információk

A Gatwick a belvárostól 45 km-re fekszik. A repülőtérre leggyorsabban a Victoria pályaudvarról közlekedő Gatwick Express vonattal utazhatunk. A vonat a déli terminál előtt áll meg, ahonnan ingyenes buszok biztosítják a transzfert az északi terminálhoz. A központtól 25 km-re fekvő Heathrowra legegyszerűbben a Paddington állomásról induló Heathrow Express vonattal vagy a Picadilly vonal metróival juthatunk el. A belvárosban található City repülőtérre a DLR vonatokkal, valamint a 473-as és a 474-es buszokkal utazhatunk. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt minimum két órával megérkezni, azonban forgalmasabb reptereken és szezonban legalább 3 órával az indulás előtt kezdjük meg a jegykezelést. 

Mire számíthatunk Korfun

A Jón-tengeren fekvő Korfun száraz meleg nyarak és enyhe csapadékos telek vannak. Nyáron 30 fok körüli hőmérsékletek, télen pedig 10 fok körüli értékek a jellemzőek. London és Korfu között +2 órás időeltolódással kell számolnunk. A repülőtér Korfu város központjától 3 km-re fekszik, ahová a terminál előtti buszmegállóból induló 5-ös és 6-os kék buszokkal kb. 10 perc alatt juthatunk el. A legkényelmesebb megoldás viszont, ha repülőtéri autókölcsönző cégek egyikétől autót bérelünk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.