Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Sydney útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Sydney

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

192 642 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 15789 kilométer

21ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Emirates

Sydney

1 repülőtér

Budapest – Sydney Kingsford Smith járatok

A feltüntetett információk 2016 májusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Sydneybe

Budapestről Ausztrália legnagyobb városába, Sydneybe közvetlen járatok nem indulnak. Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Sydney Kingsford Smith Nemzetközi Repülőtér (SYD) között közvetett, egy vagy két átszállásos járatokat az Emirates, Qatar Airways, Turkish Airlines, Lufthansa, Finnair, Swiss, Etihad Airways, Alitalia, Air France, KLM, British Airways és az Air China légitársaságok biztosítanak.

Terminál információk

A Sydneybe induló járatok légitársaságoktól függően a 2A vagy a 2B terminálról indulnak. Járatunk pontos terminálinformációját a repülőjegyünkön, online jegykezelés esetén a beszállókártyánkon, valamint a repülőtér hivatalos honlapján ellenőrizhetjük. A jegykezelés és az utasbiztonsági ellenőrzés után a tranzit területén többféle üzlet és étterem kínálatából válogathatunk. Kellemes, pihentető környezetben, személyre szabott VIP szolgáltatások mellett várakozhatunk a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business és MasterCard prémium várókban. Ha vásárlással töltenénk el a várakozási időt, különleges emléktárgyakat, ajándékokat, minőségi hazai borokat és delikátesz élelmiszereket a Memories of Hungaryban és a Hungarikum Wine & Fine Foodban, utazási kellékeket és szórakoztató elektronikai cikkeket a Virginben és a Tech2goban, színes és kreatív játékokat a Living Toysban, könyveket, magazinokat és vény nélkül kapható gyógyszereket a Relayban, vámmentes termékeket a Heinemann Duty Freeben és a Heinemann Accessoriesban vásárolhatunk. A terminálon az üzletek mellett számos étterem és bisztró is helyet kapott. Válogathatunk az olasz, görög és az ázsiai konyha specialitásaiból vagy a jól ismert gyorséttermek, KFC, Burger King, Seasons, Upper Crust kínálataiból. Kedvenc kávénkat vagy italunkat a Costa Coffeeban, a The Terraceban és a Caffé Ritazzaban fogyaszthatjuk el. A legfiatalabb utasok örömére a Costa Coffee kávézó mellett egy játszótér is ki van alakítva. A The Terrace bár részben nyitott teraszáról hatalmas, repülőtérre nyíló kilátásban gyönyörködhetünk.

A repülőtéri üzletek és éttermek a járatok indulásához igazodva tartanak nyitva, de minden napszakban lehet találni működő vendéglátó egységet. A terminál egész területén két órán keresztül ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. ATM automatát és pénzváltót csak a biztonsági ellenőrzés után a tranzit területén, vagy az alsó, érkezési szinten találunk.

Hasznos információk

A repülőtér Budapest belvárosától 22 km-re fekszik, ahova a legegyorsabban taxival vagy a miniBUD minibuszaival juthatunk el. Tengerentúli utazás esetén a repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Ausztráliába érvényes útlevéllel és vízummal utazhatunk. A vízumot az utazás előtt kell igényelni, mivel az országba való belépéskor felvehető vízum nincs.

Mire számíthatunk Sydneyben

A Tasman-tenger partján fekvő Sydneyben meleg nyarak és enyhe telek vannak. A nyári időszakban, ami decembertől márciusig tart, 30 fok körüli hőmérsékletek, télen pedig 10 fok körüli értékek a jellemzőek. Budapest és Sydney között +8 órás időeltolódás van. Sydney repülőtere a belvárostól 10 km-re fekszik. A városba az Airport Link szerelvényeivel, a 400-as helyi buszjáratokkal, a repülőtéri minibuszokkal és limuzinokkal, vagy taxival utazhatunk a legegyszerűbben.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.