Sydney

2020. márc. 6.2020. márc. 7.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sydney területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Oaks Castlereagh Sydney Central, The Ultimo és Annam Serviced Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sydney területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sydney területén

31 051 Ft-tól
36 625 Ft-tól
52 150 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Sydney városáról?

9,8
Családos utazók
9,8
Szabadtéri programok rajongói
9,5
Kalandvágyó utazók
8,6
Gasztroturisták
7,9
Hátizsákosok
Tagi vélemények (430)
Lana Pintainho
Lana Pintainho
2019. 11. 05.

Több strand található, mint bármikor volt ideje meglátogatni. Nem is beszélve a nagyszerű éttermekről és a környező nemzeti parkokról, amelyek mindegyike megér egy látogatást.

Deborah  C
Deborah C
2019. 10. 04.

Sydney az integráció szinonimája. Tiszta, élhető, csodálatos. Mindent kínál: számtalan múzeum, zöld és tiszta park, érdekes üzletek, aranyos strandok és átlátszó tengerek. Kiváló cappuccino, fantasztikus reggeli. Sydney a szívében marad. Mindig

Bearle Earle
Bearle Earle
2019. 07. 28.

 Menj komppal a Sydney-i állatkertbe. Lásd egy operát a világhírű operaházban. Séta a parkban, és hallgassa meg a madár soundwhuch annyira különbözik az Egyesült Királyságban. Nézze meg a kikötőt, és hajókirándulással induljon az öböl körül. Mássz fel a hídon, és látogasson el a híd másik oldalára, ahol kávézók és bárok találhatók.

Jay Aguilar
Jay Aguilar
2019. 07. 23.

Ausztrália gyönyörű! A természetes szépségtől a lakosság oktatásáig és a környezet tiszteletétől. Sok életminőség.

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 50 160 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sydney városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 90 367 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 53 344 Ft körül alakult. Ez 9%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 58 222 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sydney városában az átlagos február havi hőmérséklet 23,1 °C/73,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb január hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,9 °C/80,4 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 7,9 °C/46,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Sydney városához a legközelebb eső repülőtér Sydney (SYD) (8,35 km).

Utazás tervezése ide: Ausztrália