Térkép

Repülőjegy Ausztráliába

Repülőjegyek Ausztrália területére

Ausztrália – A kenguruk országa!

Egy repülőjegy Ausztráliába eljuttatja Önt egy hihetetlenül változatos országba, dramatikus tájakkal és temérdekül gazdag kultúrával. Az utazás lehet, hogy hosszú ide, de nem fogja megbánni!

A színek szembetűnőek leginkább először amikor az ember megérkezik Oz-ba, legyen az akár az eukaliptusz buja zöldje, vagy az Uluru szikla (Ayres Rock) élénk vörös naplementéje, a vadon okkersárga talaja, Alice Springs türkiz vizei, avagy a vatta fehér kilométeres strandok amik a Gold Coast-tól egészen Nyugat Ausztráliáig elterülnek.

A búvárkodni kedvelők sosem fogják elfelejteni a Great Barrier Reef vízalatti pompáját a szörfözők pedig mindig emlékezni fognak azokra a vad és buja hullámokra. Tekintse meg a vad és zord Kakadu National Park-ot vagy kóstolja meg Ausztrália híres borait egy felejthetetlen túrán az arany mezőkön és termékeny szőlőültetvényeken. Próbálja ki a síelést vagy a snowboard-ozást a Snowy Mountains-on a télen vagy egyszerűen hagyja, hogy elnyelje a vadon és az Aboriginal kultúra teljesen magányban, telefon, email vagy akár emberek nélkül!

Ausztráliában sok a természeti szépség és látványosság, de mi a helyzet a városaival? Csak vessen egy pillantást Sydney-re és híres Opera Házára a maga jellegzetes fehér vitorláival vagy Melbourne nyüzsgő művészeti életére, kávézóira és múzeumaira. Ne feledkezzünk meg az erdős Tasmániáról sem vagy Brisbane városi izgalmairól és Cairns napos, tenger menti strandjairól. Bárhova is megy, mindenhol őszinte és barátságos mosoly fogadja majd.

Ha olyan helyről álmodik ahol még a legvadabb álmai is valóra válnak, a marha farmokon való lovaglástól a hidakról való bungee jumping-ig; ejtőernyőzéstől koala ölelgetésig vagy cápákkal való úszásig, akkor Ausztrália Önnek való, mindezzel és még sok minden mással amire még nem is gondolt!

A Skyscanner használata egyszerű, gyors és ingyenes! Keressen több mint 600 légitársaság és a legnevesebb utazási irodák repülőjegy ajánlatai között és találja meg a legolcsóbbat! És mindezt teljesen ingyen! Foglalja le most repülőjegyét Ausztráliába bizalommal, nincs se felár, se járulék!

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.