Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Oslo útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Oslo

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

12 177 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

9

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1463 kilométer

2ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Norwegian

Oslo Gardermoen és Oslo Sandefjord

2 repülőtér

Budapest – Oslo járatok

A feltüntetett információk 2015. júniusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Oslóba

Budapestről a norvég fővárosba, Oslóba átszállás nélkül egy közvetlen járattal lehet eljutni. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és Oslo–Gardermoen Nemzetközi Repülőtér között a Norwegian Air Shuttle légitársaság biztosítja a hét minden napján a közvetlen légi összeköttetést. Közvetett járatokat egy átszállással a KLM, Lufthansa, SAS, Swiss, Austrian Airlines, Air France légitársaságok biztosítanak.

Terminál információk

A Norwegian Air Shuttle gépei a repülőtér 2B termináljából indulnak. A repülőtér felső, azaz indulási szintjén találjuk a légitársaságok check-in pultjait. A pultoknál a jegykezelés, úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. Ha már otthonról, interneten keresztül igénybe vettük az online check-in szolgáltatást és poggyászt sem szeretnénk feladni, akkor a check-in pultokat kihagyva, egyenesen az utasbiztonsági pontra mehetünk. Viszont az otthon kinyomtatott és Visacheck felirattal ellátott beszállókártyákat ellenőriztetni kell a check-in pultoknál. Az ellenőrzési pontok után a tranzitba érünk, ahol a beszállókapuk nyitásáig üzletekben, kávézókban és éttermekben tölthetjük el az időt. A tranzit területén, a beszállókapuk előtt bőven akad ülőhely, de prémium várók szolgáltatásait is igénybe vehetjük. Válogathatunk a Celebi-Platinum Service, a SkyCourt Lounge, aMenzies Lounge vagy a MasterCard Lounge különleges szolgáltatásai közül.

Az éttermek közül megtaláljuk itt az olasz, francia, görög és ázsiai konyha különlegességeit. Magyaros ételeket a Gundel étteremben fogyaszthatunk. Gyors harapnivalókat pedig a galériaszinten felsorakozó gyorséttermek és bisztrók kínálatából válogathatunk. A The Terrace bárban egy ital elfogyasztása mellett a részben nyitott teraszon figyelhetjük a repülőtér nyüzsgő életét. A terasz az egyetlen hely a terminálon belül, ahol lehetőség van dohányzásra. Kisebb nagyobb ajándéktárgyakat a Gift Point és a Memories of Hungary üzleteiben, luxus porcelánt a Herendben, különleges ékszereket a Michal Negrinben és a Freywille-ben szerezhetünk be. A Heinemann Duty Free polcain parfümöket, kozmetikumokat, italokat, dohányárut és kiegészítőket találunk. Minőségi magyar borokkal és kiváló magyar ételkülönlegességekkel várja az utasokat a Hungaricum Wine & Fine Food. A terminál egész területén ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. Több ATM automata, pénzváltó és a check-in pultok előtt poggyászfóliázó áll az utasok rendelkezésére.

Hasznos információk

A járat indulása előtt minimum két órával ajánlatos a repülőtérre érkezni. Ha saját autóval érkezünk, akkor több parkolási lehetőség közül is választhatunk a rövid távútól egészen a hosszú távú parkolókig. Online foglalás esetén, minimum 12 órával a behajtás előtt meg kell történnie a foglalásnak. A schengeni térségbe tartozó Norvégiába érvényes személyi igazolvánnyal is be lehet utazni. Utazás előtt ajánlatos az Európai Egészségbiztosítási Kártyát kiváltani és utasbiztosítást kötni.

Mire számíthatunk Oslóban

Oslóban az óceáni éghajlatának köszönhetően viszonylag meleg nyár és hosszú hideg tél van. Érkezéskor időeltolódással nem kell számolni. A repülőtér a várostól 48 km-re, északra fekszik. A városközpontba leggyorsabban, 20 perc alatt a Flytoget Airport Express vonataival juthatunk be. De választhatjuk az olcsó NSB vonatokat, a reptéri buszokat vagy a kényelmes taxit

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.