Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Münster útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Münster

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

63 249 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 979 kilométer

3ó 25p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Lufthansa

Münster

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015 novemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Münsterbe

Budapestről a németországi Münsterbe csak közvetett járatokkal tudunk eljutni. A legkedvezőbb csatlakozással és a legrövidebb menetidővel a hét minden napján a Lufthansa légitársaság járataival utazhatunk. A Lufthansa mellett a TAP Portugal és a Turkish Airlines biztosít közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Münster Osnabrück Nemzetközi Repülőtér (FMO) között.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két egymásba nyíló terminál a 2A és a 2B szolgálja ki az összes induló és érkező járatot. A jegykezelés és a poggyászfeladás a terminálok felső, indulási szintjein történik. A Lufthansa, TAP Portugal és a Turkish Airlines légitársaságok check-in pultjait a 2A terminálon találjuk. A pontos terminál információ a repülőjegyen is fel van tüntetve, így könnyedén ellenőrizhetjük, melyik terminálon kell kezeltetni jegyünket. Az indulási csarnokban az utasfelvételi pultok előtt poggyászfóliázó áll rendelkezésre. ATM automatát és pénzváltót a biztonsági ellenőrzés után a SkyCourtban, vagy az alsó, érkezési szinten találunk. A repülőtéren gyógyszertár nincs. Vény nélkül kapható gyógyszereket a Relayben szerezhetünk be. Az ellenőrzések után a tranzit területén a Heinemann Duty Freeben vámmentes termékek, parfümök, kozmetikai cikkek, italok, dohányáru és édességek széles kínálatából szemezgethetünk. Ha valami tradicionális magyar terméket, minőségi hazai bort vagy szuvenírt szeretnénk, nézzünk be a Memories of Hungary, Hungarikum Wine & Fine Food, vagy a Budapest & Music üzletekbe. A számos üzlet és butik mellett helyet kapott több étterem, bisztró és gyorsétterem is. Válogathatunk a görög, francia, olasz és az ázsiai konyha, valamint a kiváló magyaros ételeket felszolgáló Gundel kínálataiból.

A tranzit egész területén is, mint ahogy a terminálok minden szintjén két órán keresztül ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. A legfiatalabb utasok örömére két játszótér is van, valamint a harmadik emeleten egy kilátóteraszt találunk. A terasz téli időszakban az időjárástól függően 10:00 és 18:00 között látogatható. Az igényesebb utasok választhatják a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business vagy MasterCard várókat, ahol nyugodt és kellemes környezetben, exkluzív szolgáltatásokat élvezve várakozhatnak.

Hasznos információk

A belvárostól 22 km-re fekvő repülőtérre a legegyszerűbben taxival vagy az AirportShuttle minibuszaival juthatunk el. Ajánlott minimum két órával a járat indulása előtt megérkezni és megkezdeni a jegykezelést. Érdemes folyamatosan figyelemmel követni a járatinformációs kijelzőket, mivel nagyobb forgalom esetén a kapuk száma változhat. A kapuk előtt számoljunk még egy gyors úti okmány és beszállókártya ellenőrzéssel. Münsterbe érvényes személyi igazolvánnyal utazhatunk.

Mire számíthatunk Münsterben

Az Észak-Rajna–Vesztfália tartományban fekvő Münsterben az Északi-tenger közelsége miatt hűvös nyarak és enyhe telek vannak. Csapadékkal bármelyik hónapban lehet számolni, a legkevesebb azonban kora tavasszal esik. A repülőtér Münstertől 25 km-re Grevenben fekszik. Münster belvárosába leggyorsabban taxival és a repülőtéri minibuszokkal utazhatunk. De választhatjuk az S50-es expressz buszt, valamint a D50-es és az R51-es regionális buszjáratokat is. Busszal kb. 40 perc alatt jutunk a belvárosba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.