Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Párizs - Bécs útvonalon!

járatinformációk innen: Párizs ide: Bécs

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

9 790 Ft

Közvetlen légitársaságok

9

Járatok a héten

71

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1050 kilométer

1ó 50p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Austrian Airlines

Bécs

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2016 januárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Párizsból Bécsbe

Párizsból a hét minden napján számos közvetlen járattal utazhatunk Ausztria fővárosába, Bécsbe. A Charles de Gaulle Repülőtérről (CDG) az Air France, Austrian Airlines, Air Berlin és a Niki Luftfahrt légitársaságok biztosítanak közvetlen járatokat Bécs Nemzetközi Repülőtérre (VIE). Párizs másik repteréről, az Orly Repülőtérről (ORY) csak közvetett járatok indulnak Bécsbe. Ezeket az egy vagy két átszállásos járatokat a Vueling, British Airways, Iberia, Air Berlin, Alitalia és a TAP Portugal légitársaságok biztosítják.

Terminál információk

Európa második legforgalmasabb repterén, a Charles de Gaulle Repülőtéren három fő terminál - az 1-es, a 2-es és a 3-as - szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A 2-es terminál hét kisebb részre (2A, 2B, 2C, 2D, 2E, 2F, 2G) tagolódik. A Bécsbe induló Air France járatai a 2D-ről, az Austrian Airlines gépei a 2D és a 2F terminálokról, a Niki Luftfarht és az Air Berlin, amit szintén a Niki Luftfahrt légitársaság üzemeltet a 3-as terminálból indulnak. A járatunk pontos terminál információját a repülőjegyünkön, online jegykezelés esetén a beszállókártyánkon, valamint a repülőtér hivatalos honlapján is ellenőrizhetjük. A repülőtéren minden rendelkezésre áll, ami kényelmesebbé és kellemesebbé teheti az utazást. A rengeteg üzlet, étterem és bár mellett találunk itt masszázsszalont, video-játéktermet, zeneszalont, játszóteret, gyógyszertárat, de prémium és családosoknak kialakított várótermeket is. A 2-es terminálon ínyenc termékeket, csokoládé variációkat és színpompás francia macaroonokat a Ladurée-ban, különleges francia borokat és pezsgőket, különféle italokat és dohányárut a BuY Paris Duty Free (Alcools et Tabac) üzletben szerezhetünk be. A 3-as terminálon már kevesebb üzlet és étterem kínálatából válogathatunk. Viszont helyet kapott itt a Buy Paris Collection, Realy és a BuY Paris Duty Free (Multistore) üzletek, valamint az Alto Café, Naked, Paul és a Pergola bisztrók is.

Hasznos információk

A Charles de Gaulle Repülőtér 23 km-re fekszik a belvárostól. Leggyorsabban kb. 30 perc alatt a TGV vonatokkal és a RER B vonalon közlekedő metróval juthatunk ki a repülőtérre. Ha busszal szeretnénk utazni, választhatjuk a Roissybus járatait vagy a 350-es és a 351-es városi buszokat. Természetesen taxival is utazhatunk a repülőtérre, amik fix tarifákért biztosítják a transzfert. Az egyébként sem olcsó taxik este hét és reggel öt óra között +15%-os felárat számolnak a menetdíjakra. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt minimum két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak Párizsból Bécsbe.

Mire számíthatunk Bécsben

Bécsben nyáron kellemesen meleg, általában 25 fok körüli hőmérsékletek, télen pedig fagypont feletti értékek a jellemzőek. A csapadék nagyjából egyenletesen oszlik el a hónapok között. Párizs és Bécs között nincs időeltolódás. A repülőtér Bécs belvárosától 16 km-re fekszik, ahova legegyszerűbben a CAT és az S-Bahn szerelvényeivel, a Vienna Airport Lines buszokkal vagy taxival utazhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.