Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z New York - München útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, München úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: New York ide: München

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

109 439 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

22

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 6482 kilométer

7ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

United

München

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

München csak egy repülőtérrel rendelkezik: München.
A Skyscanneren New York indulású, München úti célú járatra talált legjobb ár 109 439 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
7ó 30p az átlagos repülési idő New York indulással, München úti célig.
2 légitársaság van, melynek New York indulással közvetlen járata van München úti célhoz.
Heti 22, New York indulású járat van München úti célhoz december hónapban.

A feltüntetett információk 2016 januárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok New Yorkból Münchenbe

New York három reptere közül kettőről repülhetünk közvetlen járatokkal Münchenbe. New York John F. Kennedy Repülőtérről (JFK) és New York Newark Liberty Nemzetközi Repülőtérről (EWR) a hét minden napján a Lufthansa és az United Airlines légitársaságok biztosítanak közvetlen járatokat München Franz Josef Strauss Repülőtérre (MUC). New York harmadik repülőteréről, a New York LaGuardia Repülőtérről (LGA) csak közvetett járatok indulnak Münchenbe. Ezeket a járatokat az Air Canada, United Airlines, Delta Air Lines, KLM és az Air France légitársaságok biztosítják.

Terminál információk

New York legforgalmasabb repülőterén, a John F. Kennedy Repülőtéren jelenleg hat terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A Münchenbe induló Lufthansa és szintén a Lufthansa által üzemeltetett United Airlines járatai az 1-es terminálról indulnak. A légitársaságok check-in pultjait a harmadik, azaz az indulási szinten találjuk. A jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése, a poggyászok feladása és az utasbiztonsági ellenőrzés után a tranzit területén számos világmárkákat forgalmazó butik, üzlet, étterem, dizájnos bár és kávézó kínálataiból válogathatunk. Többek között megtaláljuk itt a Clinique/Estee Lauder, Michael Kors, New York Gifts, Salvatore Ferragamo, XpresSpa vagy a Hudson News üzleteket. A különféle pénzügyi, kényelmi és családi szolgáltatások mellett a terminál egész területén fél órán keresztül ingyenes wifi hálózat áll rendelkezésünkre.

A Newark Liberty Repülőtér három terminállal működik. A Lufthansa járatai B terminálról, az United Airlines gépei pedig a C terminálról indulnak. A B terminálon az utasfelvételi pultokat a harmadik emeleten, a C terminálon a második és a harmadik emeleteken találjuk. A várakozási időt járatunk indulásáig változatos programokkal tölthetjük el. Vásárolhatunk vagy nézelődhetünk a divatos üzletekben és butikokban, finom falatokat és italokat fogyaszthatunk a Green Beans Coffee Osteria, McGinley's Pub vagy a Mediterranean Bistro egyikében, elintézhetjük pénzügyi teendőinket, internetezhetünk a fél órán keresztül ingyenes wifi hálózaton, esetleg nyugodt, pihentető környezetben lazíthatunk a változatos prémium várótermek egyikében.

Hasznos információk

A John F. Kennedy Repülőtér 31km-re, a Newark Liberty 21 km-re fekszik New York belvárosától. Mind a két repülőtérre a legolcsóbban és leggyorsabban az éjjel-nappal közlekedő AirTrain vonattal utazhatunk. A vonat három vonalon közlekedik a Jamaica Station, a Howard Beach és a terminálok közötti vonalon. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok New Yorkból Münchenbe érvényes útlevéllel utazhatnak.

Mire számíthatunk Münchenben

Münchenben meleg, gyakran csapadékos nyarak és hideg telek vannak. Nyáron 20 fok körüli értékek, télen pedig fagypont alatti hőmérsékletek a jellemzőek. New York és München között +6 órás időeltolódás van. A müncheni repülőtér 38 km-re fekszik a belvárostól. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a városba jutni, a leggyorsabban a 20 percenként közlekedő S1-es és az S8-as S-Bahn szerelvényeivel utazhatunk. A vonat a központi épület 2. emeletéről indul.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.