Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Dublin - Budapest útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Budapest úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Dublin ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

15 106 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

14

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1914 kilométer

2ó 55p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Ryanair

Budapest

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Budapest csak egy repülőtérrel rendelkezik: Budapest.
A Skyscanneren Dublin indulású, Budapest úti célú járatra talált legjobb ár 15 106 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
2ó 55p az átlagos repülési idő Dublin indulással, Budapest úti célig.
2 légitársaság van, melynek Dublin indulással közvetlen járata van Budapest úti célhoz.
Heti 14, Dublin indulású járat van Budapest úti célhoz szeptember hónapban.

Repülőjáratok Dublinból Budapestre

A cikkben szereplő információk 2015 júliusában aktuálisak biztosan

Járat információk a Dublin – Budapest vonalon

Dublinból Budapest népszerű úti célnak számít, és ennek is köszönhető, hogy közvetlen járatokkal is elutazhatunk a magyar fővárosba. Az Air Lingus és a Ryanair is indít közvetlen gépeket. Az Air Lingus járatai jellemzően a hét 3-4 napján indulnak a Dublini Nemzetközi Repülőtérről. Ez a reptér a várostól északi irányba található, mintegy 10 km-re. A Ryanair közvetlen járatai is a hét több napján indulnak, és szintén ugyanarról a reptérről indulnak, mint az Air Lingus gépei. Mivel a közvetlen járatok a legtöbb igényt kielégítik, ezért igazából átszállással csak akkor lehet érdemes utazni, ha a tranzit városban is van tennivalónk, vagy szívesen megejtenénk ott egy városnézést. A gépek a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren landolnak.

Terminál információk

A Ryanair járatai általában az 1-es terminálról, míg az Air Lingus gépei a 2-es terminálról szállnak fel. Mindkét terminálon igényes vendéglátóegységeket is találunk. az 1-es terminálon ehetünk például gyorsételeket, szendvicseket, meleg ételeket és a a juice bar-ban pedig vitamindús italokkal töltekezhetünk. A 2-es terminálon többek között különleges hamburgereket, gyorsételeket, thai ételeket, és ízletes csokoládé-falatkákat is ehetünk. Ha vásárolgatni lenne kedvünk, akkor se kell zavarba jönnünk egyik terminálon sem. Sok más mellett ruhákat, parfümöket, kozmetikumokat, kiegészítőket és élelmiszereket is vásárolhatunk. Arra is lehetőségünk van, hogy az utazás előtt interneten keresztül megrendeljük a kiszemelt termékeket, és a reptéren átvegyük őket!

A gépek a budapesti Liszt Ferenc Repülőtér 2 B terminálján landolnak, ahonnan könnyen bejuthatunk a városközpontba. A 2-es termináltól induló 200E számú buszjárattal elmehetünk például az M3 metróvonal Kőbánya-Kispest megállójáig. Ha innen továbbmetrózunk a Deák térig, ott Budapest többi metróvonalára is átszállhatunk. A 200E járat a reptérről elvisz minket Ferihegy vasútállomásra is, ahonnan a Nyugati pályaudvarra mehetünk vonattal. Emellett taxival, vagy bérelt autóval is bejuthatunk Budapest városközpontjába. Ha kocsit bérelünk, akkor praktikus megoldás azt már az utazás előtt, az interneten keresztül lefoglalni, így biztos, hogy az igényeinknek megfelelő autóval utazhatjuk be a magyar fővárost és környékét.

Hasznos információk

Lényeges és alapvető, hogy érvényes úti okmány legyen nálunk. Ez lehet akár útlevél, akár személyi igazolvány. Fontos tudni, hogy a régebbi típusú, könyv alakú személyi igazolványt nem minden légitársaság fogadja el, ha ilyenünk van, akkor érdemes lehet az útlevelet is kiváltani a biztonság kedvéért. A repülőtérre minimum 2 órával az utazás megkezdése előtt érkezzünk ki, mert a jegy kezelése, a poggyász feladás, a kézi poggyász átvizsgálása nem kevés időt vesz igénybe. A várakozás fennmaradó idejét pedig vásárolgatással is elüthetjük.

Budapesti infómorzsák

Budapesten landolva nem kell átállítanunk az órát, mivel mindkét város ugyanabban az időzónában terül el. Dublin után Budapesten a nyarak forróbbak lehetnek, a telek viszont enyhébbek. A hivatalos fizetőeszköz a magyar forint, Budapesten pedig általában alacsonyabb árakkal találkozunk, mint más, nyugat-európai világvárosokban. Ez leginkább az éttermi árakra és a szolgáltatásokra vonatkozik, a szupermarketekben kapható élelmiszerek árfekvése nem alacsonyabb lényegesen.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.