Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Torinó útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Torinó

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

29 404 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 923 kilométer

3ó 15p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Lufthansa

Torinó

1 repülőtér

Budapest – Torino járatok

A feltüntetett információk 2016 májusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Torinóba

Budapestről csak közvetett járatokkal, egy vagy két átszállással tudunk elrepülni Torinóba. A Lufthansa, Alitalia, KLM, Air France és a Brussels Airlines légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Torino Nemzetközi Repülőtér (TRN) között.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren a 2A és a 2B terminál üzemel. A Lufthansa, Alitalia, KLM, Air France és a Brussels Airlines légitársaságok járatai a 2A terminálról indulnak. A jegyeinket kezeltethetjük a terminál indulási szintjén található check-in pultoknál és az önkiszolgáló check-in automatákon, valamint online formában vagy mobil applikáción keresztül. A jegykezelő automatákat jelenleg az Air France, Finnair, Lufthansa, Egyptair, KLM, Brussels Airlines, Austrian Airlines, HOP, Aegean Airlines, Turkish Airlines, Aeroflot Russian Airlines, SAS és az El Al Israel Airlines utasai vehetik igénybe. A pultokat elhagyva, az utasbiztonsági ellenőrzés következik. Az ellenőrzésen töltött időt lerövidíthetjük a gyorsító sáv használatával. A gyorsító sávra szóló jegyeket az indulási csarnokban elhelyezett automatáknál vásárolhatjuk meg. A sávot az idős, kisgyerekes, várandós és a mozgáskorlátozott utasok ingyenesen használhatják. Az ellenőrzések után a tranzit területén többféle üzlet és étterem kínálatából, valamint kényelmes várótermek közül válogathatunk. Kellemes környezetben, személyre szabott VIP szolgáltatások mellett várakozhatunk a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business és MasterCard prémium várókban. Kisebb ajándéktárgyakat, valamint hazai élelmiszereket és italokat a Memories of Hungary, Budapest & Music, Gift Point, Szamos és a Hungaricum Wine & Fine Food üzletekben, kedvező áron parfümöket, kozmetikai cikkeket, italokat, dohányárut, delikátesz élelmiszereket, édességeket és prémium kiegészítőket a vámmentes Heinemann Duty Freeben és a Heinemann Accessoriesban vásárolhatunk. A terminálon az üzletek mellett számos gyorsétterem és nemzetközi konyha is helyet kapott, mint a görög, francia, olasz és az ázsiai. A The Terrace bár részben nyitott teraszáról egy ital elfogyasztása mellett a kifutópálya mozgalmas életébe nyerhetünk betekintést. Ha esetleg ezzel a panorámával nem értük be, látogassunk el a galériaszinten található kilátóteraszra.

A repülőtéren ingyenes wifi szolgáltatás, poggyászfóliázó, ATM automata, pénzváltó, kápolna, játszótér, haj és masszázs szalon áll az utasok rendelkezésére.

Hasznos információk

A budapesti repülőtér a központtól 22 km-re fekszik. A városból a Kőbánya-Kispest metró végállomástól induló 200E busszal, taxival vagy a háztól házig közlekedő miniBUD minibuszokkal juthatunk a repülőtérre. Autóval a 4-es gyorsforgalmi úton közelíthető meg. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok Budapestről Torinóba érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak. Indulás előtt tanácsos kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát és teljes körű utasbiztosítást kötni.

Mire számíthatunk Torinóban

Az Alpok lábánál fekvő Torinóban, nyáron 25 fok körüli hőmérsékletek, télen pedig fagypont körüli értékek a jellemzőek. Csapadékkal az év bármely szakában lehet számolni, a legtöbb áprilistól júniusig esik. A repülőtér Torinótól 16 km-re, északra fekszik. A városba a leggyorsabban a SADEM buszjáratokkal, a GTT vonatokkal vagy taxival utazhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.