Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Peking Capital útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Peking Capital

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

119 534 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

3

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 7340 kilométer

9ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Air China

Peking Capital és Peking Nanyuan

2 repülőtér

Budapest – Peking járatok

A feltüntetett információk 2015. júliusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Pekingbe

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a Beijing Capital Nemzetközi Repülőtérre egy légitársaság, az Air China indít közvetlen járatokat. Az Air China hetente négyszer, hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap biztosít közvetlen légi összeköttetést Budapest és Peking között. Közvetett járatokat, egy vagy két átszállással a KLM, Brussels Airlines, Lufthansa, Swiss, Finnair, Air France, Air Berlin, Turkish Airlines és az Austrian Airlines légitársaságok indítanak.

Terminál információk

A kínai fővárosba közvetlen járatokat indító Air China gépei a budapesti repülőtér 2B termináljából indulnak. A repülőtér indulási, felső szintjén találjuk a légitársaságok check-in pultjait, ahol a jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. A pultok előtt találjuk a TrueStar csomagfóliázó standját, ahol védőfóliázást igényelhetünk csomagjainkra. A poggyászfóliázó szolgáltatásait reggel 4:00-től este 23:00-ig lehet igénybe venni. A jegykezelést az utasbiztonsági ellenőrzés követi. Ezek után a két terminál utasai a közös tranzit területére jutnak. Itt számos üzletet, éttermet és bárt találunk. Magyaros ételeket a Gundel étteremben, olasz ínyencségeket a Negroniban, görög specialitásokat a Kouzinaban ehetünk. Ha már indulás előtt szeretnénk az ázsiai ízekre hangolódni, látogassunk el a Yum Cha pultjaihoz. Egy kávé vagy egy ital elfogyasztására kiváló hely a Costa Coffee, Caffé Ritazza vagy a The Terrace bár. A galériaszinten található The Terrace bár részben nyitott teraszáról betekintést nyerhetünk a repülőtér nyüzsgő életébe is. Ha esetleg a városban nem érkeztünk ajándékot vásárolni, akkor a repülőtéren ezt könnyedén pótolhatjuk. Ajándéktárgyakat a Memories of Hungary, Gift Point és a Budapest & Music üzleteiben, kiváló magyar borokat és delikátesz élelmiszereket a Hungaricum Wine & Fine Foodban, kézműves bonbonokat a Szamos pultjánál, luxusporcelánokat a Herend üzletében vásárolhatunk. Friss napilapokat, magazinokat és könyveket a Hub és a Relay üzleteiben találunk. A Heinemann Duty Free kozmetikumokkal, parfümökkel, italokkal, dohányáruval és márkás kiegészítőkkel várja az utasokat.

A terminál egész területén ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. Több ATM automata, pénzváltó, játszótér, prémium várótermek és kilátóterasz áll az utasok rendelkezésére.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával megérkezni. Kínába érvényes útlevéllel, valamint Hongkong és Makaó kivételével, vízummal lehet utazni. A vízumot a budapesti kínai nagykövetségen lehet igényelni. Ha Peking nem az úti célunk, csak átszállási pont, akkor 72 órán keresztül vízummentesen tartózkodhatunk az adott terület közigazgatási határain belül. Indulás előtt ajánlatos teljes körű utasbiztosítást kötni.

Mire számíthatunk Pekingben

Pekingnek kontinentális éghajlata van. Nyáron rengeteg csapadék esik a monszunnak köszönhetően. Télen szárazság, hideg és gyakori szél a jellemző. Érkezéskor nyáron +6 órás, télen +7 órás időeltolódással kell számolni, mivel Kínában nincs nyári időszámítás. A repülőtér a város központjától 30 km-re fekszik. A városba leggyorsabban a 10-12 percenként induló Express Railway szerelvényeivel juthatunk be. De utazhatunk az Air China légitársaság által biztosított buszjáratokkal is. A terminálok előtt várakozó taxikkal viszonylag olcsón juthatunk be a nyüzsgő belvárosba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.