Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Kuala Lumpur útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Kuala Lumpur

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

129 556 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 9204 kilométer

14ó 10p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Qatar Airways

Kuala Lumpur Klia és Kuala Lumpur Sultan Abdul Aziz Shah

2 repülőtér

Budapest – Kuala Lumpur járatok

A feltüntetett információk 2015 augusztusában érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Kuala Lumpurba

Utazásunk tervezése során érdemes figyelembe venni, hogy a maláj fővárosban két nemzetközi repülőtér is üzemel és csak átszállással tudunk eljutni Kuala Lumpurba.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről Kuala Lumpur Nemzetközi Reptérre – KLIA (KUL) az Air France, Qatar Airways, Air Berlin, Etihad Airways, British Airways, Emirates, KLM, Turkish Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa, Finnair, Iberia, Singapore Airlines és a Thai Airways biztosít légi összeköttetést.

A Kuala Lumpur Sultan Abdul Aziz Shah (SZB) repülőtérre pedig a KLM, Emirates, British Airways, Qatar Airways, Lufthansa, Turkish Airlines, Swiss és a Malaysia Airlines járataival juthatunk el.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két terminál található. Pontos terminálinformációt repülőjegyünkön találunk, de általában az Air France, Austrian Airlines, KLM, Lufthansa, Turkish Airlines és Swiss járataihoz a 2A terminálon történik az utasfelvétel, a többi légitársaság induló járatait a repülőtér a 2B terminálra szervezi. A check-in pultok a terminálok felső szintjén sorakoznak, ahol a jegyek és úti okmányok ellenőrzése, valamint a poggyászok felvétele zajlik.

Ha nem volt időnk a városban beszerezni az ajándéktárgyakat, a tranzit területén ezt kényelmesen pótolhatjuk. Édességeket, borokat, kozmetikumokat, kiegészítőket, dohányárut és játékokat kínál a Heinemann Duty Free. A Szamos pultjánál különleges bonbonokból, marcipánkülönlegességekből, a Hungaricum Wine & Fine Food üzletében hazai borok és tradicionális magyar különlegességekből válogathatunk, ajándéktárgyak széles választékát pedig a Memories of Hungary és a Gift Point üzletei kínálnak. A terminálban a divat világmárkái is képviseltetik magukat limitált keretek között, mint a Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Burberry, a Michal Negrin vagy az Esprit.

Az éttermek terén megtaláljuk az olasz, francia, görög és ázsiai konyha ajánlatait, de a galérián található gyorséttermek kínálatából is választhatunk. Ha a magyar konyhát preferáljuk, akkor a Gundel étterembe térjünk be, aminek asztalaitól hatalmas kilátás nyílik a repülőtérre. Szintén hívogató panorámával vár minket a The Terrace Bar. A terminál egész területén élvezhetjük az ingyenes wifi szolgáltatást, találunk pénzváltót és ATM-eket is. A gyerekek nagy örömére pedig a galérián egy játszótér is van.

Hasznos információk

A jegykezelés és poggyászleadás a járat indulását megelőző két órával kezdődik, ezért ajánlott legkésőbb már ekkor a repülőtérre érkezni. A repülőjegy mellett érvényes útlevélre is szükség van, ami viszont kedvező, hogy magyar állampolgárok turizmus céljából legfeljebb 90 napig vízummentesen tartózkodhatnak Malajzia területén.

Mire számíthatunk Kuala Lumpurban

A Sultan Abdul Aziz Shah repülőtér 20 km-re nyugatra fekszik a fővárostól. Kocsival, forgalomtól függően 20-40 perc alatt érünk a centrumba. Ha a taxit választjuk, azok a 3 terminál előtt várják az utasokat. A buszmegálló a termináltól 200 m-re található.

A KLIA repülőtér a városközponttól déli irányban kb. 50 km-re fekszik. Érdemes legalább egy órás menetidőt számolni a városközpont felé, ha autóval, taxival, busszal utazunk. Vonattal kb. fél óra.

Egész évben 30 fok körüli hőmérséklet, magas páratartalom és gyakori esőzések jellemzőek. Az időeltolódás pedig +6 óra.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.