Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Szamara útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Szamara

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

58 588 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2271 kilométer

5ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Aeroflot

Szamara

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2016 augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Szamarába

Budapestről az oroszországi Szamarába csak közvetett járatokkal, egy vagy két átszállással tudunk elrepülni. Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) Kurumoch Nemzetközi Repülőtérre (KUF) az Aeroflot Russian Airlines, Alitalia, Air France, Air Berlin, KLM, Finnair, Turkish Airlines és a Czech Airlines légitársaságok biztosítanak közvetett járatokat.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A Szamarába induló járatok légitársaságoktól függően a 2A vagy a 2B terminálról indulnak. Járatunk pontos terminálinformációját a repülőjegyünkön ellenőrizhetjük. A légitársaságok utasfelvételi pultjait, ahol a jegykezelés, a poggyászok feladása és az úti okmányok ellenőrzése zajlik, a terminálok felső szintjein találjuk. Ha az Aeroflot Russian Airlines, Air France, KLM, Finnair és a Turkish Airlines légitársaságokkal utazunk, jegyeinket a pultokon kívül az önkiszolgáló check in automatákon is kezeltethetjük. A jegykezelés és a biztonsági ellenőrzés után a két terminál utasai a közös tranzit területen várakoznak a beszállókapuk nyitásáig. Nyugodt, kellemes környezetben, személyre szabott all inclusive és VIP szolgáltatások mellett várakozhatunk a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business és MasterCard prémium várókban. Ha vásárlással szeretnénk eltölteni a várakozási időt, többféle üzlet és butik kínálatából válogathatunk. A vámmentes Heinemann Duty Freeben kiváló italok, kozmetikumok, delikátesz élelmiszerek, édességek és dohányáru széles kínálatából szemezgethetünk. Ajándéktárgyakat és szuveníreket a Budapest & Music, Memories of Hungary, Szamos, Herend és a Swarovski üzletekben keresgélhetünk. Ha megéheztünk szendvicseket, salátákat, gyors harapnivalókat a KFC, Burger King, Upper Crust, Ne'o, Seasons és a Leroy pultjainál, mediterrán fűszerezésű, házias görög ételeket a Kouzinában, könnyed olasz falatokat a Negroniban, ízletes desszerteket, fagylaltot és turmixokat pedig a Dr Juice-nál fogyaszthatunk.

A terminál egész területén két órán keresztül használhatjuk az ingyenes wifi szolgáltatást, valamint több ATM automata, pénzváltó, játszótér és egy kilátóterasz is a rendelkezésünkre áll. A kilátóterasz minimális díj ellenében a nap 24 órájában látogatható.

Hasznos információk

A Budapest belvárosától 22 km-re fekvő repülőtérre taxival, vagy a miniBUD reptéri minibuszokkal a legegyszerűbb eljutni. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a repülőtérre jutni, akkor napközben a 7-8 percenként közlekedő 200E busszal, éjszaka pedig az óránként közlekedő 900-as busszal utazhatunk. A légitársaságok utasfelvételi pultjai a járatok indulása előtt két órával nyitnak ki. Tanácsos már ekkor a repülőtérre érkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok vízummal és érvényes útlevéllel utazhatnak Oroszországba.

Mire számíthatunk Szamarában

A Volga partján fekvő Szamarában hidegebb időjárással számolhatunk, mint Budapesten. Nyáron 25 fok körüli hőmérsékletek, télen pedig -10 fok körüli értékek a jellemzőek. A csapadék, ami viszonylag kevés mennyiség, egész évben egyenletesen oszlik el, viszont a Volga folyó közelségének köszönhetően folyamatosan magas a páratartalom. Budapest és Szamara között +2 órás időeltolódás van. A szamarai repülőtér a várostól 35 km-re fekszik. A központba a kb. óránként közlekedő 78-as helyi buszjáratokkal, a repülőtéri kisbuszokkal vagy taxival utazhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.