Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Hannover útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Hannover

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

9 431 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

3

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 882 kilométer

1ó 35p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Hannover

1 repülőtér

Repülőjáratok Budapestről Hannoverbe

A cikkben szereplő információk 2015 júliusában aktuálisak biztosan

Járatinformációk a Budapest – Hannover vonalon

Közvetlen járatok nem indulnak a két város között, átszállással viszont elég sokféle verzióban utazhatunk. Többek között a Lufthansa, a KLM, az Airfrance, a Vueling, a SWISS és a Brussels Airlines gépeivel is repülhetünk. Az Airfrance gépeivel utazva párizsi átszállással utazhatunk, a Brussels Airlines-al brüsszeli, míg a Lufthansával frankfurti átszállás vár ránk. Ha olyan variációt választunk, ahol hosszabb időnk is rendelkezésre áll az átszállásnál, akkor egy kellemes városlátogatást is beiktathatunk. Átszállás után a gépek a hannoveri repülőtéren landolnak, ami Németország 9. legnagyobb reptere. Langenhagenben, valamivel több, mint 10 km-re terül el Hannover városközpontjától.

Terminál információk

Az esetek többségében gépünk a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2 A termináljáról indul, de fontos, hogy utazás előtt mindig ellenőrizzük a repülőjegyen, vagy érdeklődjük meg a repülőtéren, illetve a légitársaságnál az indulás pontos helyét. A 2 A terminál modern és kényelmes, kellemesen eltölthetjük itt a várakozás perceit – vagy éppen óráit. Több ATM automatát is találunk itt, de pénzváltó egységek és még posta is működik a terminálon. Vásárolgatással is jól eltölthetjük itt a várakozás idejét, többek között játékbolt, ruhaboltok és újságos is üzemel a terminálon – így beszerezhetünk valami jó kis olvasnivalót az útra. A reform ételek hívei pedig még egészséges reform és bio ételeket is találnak a vendéglátó egységekben.

Az esetek többségében a hannoveri repülőtér A termináljára érkezik a gépünk, de ez változhat annak függvényében, hogy melyik légitársasággal utazunk. A reptérről könnyen és gyorsan bejuthatunk Hannover városközpontjába. Vonatok például félóránként közlekednek a város fő vasútállomása és a reptér között, a menetidő valamivel kevesebb, mint 20 perc. A vonatok reggel 5 óra és éjfél között közlekednek. Drágább, de kényelmesebb megoldás a taxi, a menetideje viszont nem rövidebb semmivel a vonathoz képest – forgalomtól függően akár 25 perc is lehet. A reptéren autóbérlésre is van lehetőségünk, praktikus megoldás, ha a kiválasztott típust már előre, az interneten keresztül lefoglaljuk.

Hasznos információk

Fontos, hogy érvényes úti okmány legyen nálunk, ami lehet személyi igazolvány vagy útlevél. Az úti okmánynak a visszautazás napján is érvényesnek kell még lennie. Ezt érdemes ellenőriznünk az utazás megkezdése előtt, a nem várt bonyodalmak elkerülése miatt. A vízumkötelezettség 2004 óta teljesen megszűnt. Ha kiskorú gyermek törvényes képviselője (többnyire szülő) utazik, akkor fontos, hogy a kísérőjénél, illetve nála legyen egy beleegyező nyilatkozat a külföldre utazással kapcsolatban, amit a törvényes képviselő írt.

Indulás előtt legalább 2 órával érkezzünk ki a repülőtérre. Itt először is kezeltessük a jegyet, és adjuk fel a poggyászt is (persze csak, ha a kézipoggyász mellett más csomagunk is van). Ezután következik a kézi poggyászok átvizsgálása, majd még egy kis várakozás, és fel is szállhatunk fel a gépre.

Infómorzsák Hannoverről

Az élelmiszerárak a boltokban azonosak, vagy minimálisan magasabbak a budapesti árakhoz képest. Az éttermek és szolgáltatások többségnek árai viszont magasabbak, mint Magyarországon. Az időjárás változékony, sok a csapadék.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.