Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Bristol - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Bristol ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

15 086 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

3

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1641 kilométer

2ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Ryanair

Budapest

1 repülőtér

Bristol-Budapest járatok

A feltüntetett információk 2015. júliusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Bristolból Budapestre

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről légi összeköttetést a Brussels Airlines, Air France, KLM, Lufthansa, valamint a diszkont járatok tekintetében a Ryanair biztosít Bristol városába. Direkt járatokat a Ryanair indít hetente háromszor, kedd, csütörtök és szombati napokon. A többi légitársaság utasaként bármely napra találunk járatokat, viszont egy átszállással számolnunk kell.

Terminál információk

A Bristol Repülőtér (BRS) Bristol belvárosától 13 km-re dél-nyugatra fekszik. Az egy terminálos reptér 3 szinten szolgálja ki az utazók kényelmét. A szintek között lépcső, mozgólépcső és lift biztosítja az összeköttetést.

Az alsó szinten találjuk a check-in pultokat, ahol repülőjegyünket, úti okmányainkat ellenőrzik és felveszik csomagjainkat. Az itt kapott beszállókártyát és a poggyászunkról szóló átvételi elismervényt az utazás végéig meg kell őrizni. Az utasbiztonsági ellenőrzés az első emeleten történik, ezt követően jutunk át a tranzit területére. Itt számos ülőhely áll rendelkezésünkre, ahol kényelmesen olvasgathatunk, wifin keresztül internetezhetünk, de éttermek, bárok, kávézók és különféle üzletek közül is kedvünkre válogathatunk. Parfümök, kozmetikumok, italok, édességek, ajándék- és emléktárgyak, valamint divatos kiegészítők széles választékát kínálja a World Duty Free, a legújabb elektronikai cikkekkel találkozhatunk a Dixons Travel üzletében és divatba hozhatjuk magunkat aJD Sports vagy a Traveller világmárkákat forgalmazó öltözékei és lábbelijei által.

Egy gyors italra és némi harapnivalóra kiváló helyszín a Brunel Bar&Kitchen vagy a Soho Coffee. A la cart menüből választhatunk a Dexters vagy a Cabin éttermeiben, de akár a jól ismert Burger King ízletes szendvicskínálata is kiváló éhségűző lehet.

Szintén az első emeleten kapott helyet az Aspire Lounge, ahol exkluzív körülmények között, a luxus életérzésével tölthetjük el a várakozási időt. Az elit váró belépési díj ellenében minden utas számára nyitva áll maximum 3 óra időtartamra. Ha pedig időnk engedi, látogassunk ki a tetőteraszra, ahol kiváló panoráma nyílik a kifutópályákra.

Hasznos információk

Nagy-Britannia és Magyarország a schengeni-övezethez tartozik, ezért ha nincs útlevelünk, személyi igazolvánnyal is utazhatunk. Amennyiben a városban nem jutott volna időnk készpénzt levenni vagy pénzt váltani, a terminálon találunk angol font és euró ATM-eket és pénzváltó pultot is.

Annak érdekében, hogy mindenre kényelmesen legyen időnk, tanácsos a járat indulását megelőző 2-3 órával korábban a reptérre érkezni. Autóval az A38 jelzésű gyorsforgalmi úton kb. 25-30 perc lesz a menetidő, de választhatjuk a Bristol Temple Meads vasútállomásról, vagy pedig a Bristol Bus Station buszvégállomásról induló Bristol Airport Flyer autóbuszokat is.

Mire számíthatunk Budapesten

Budapestre kontinentális időjárás jellemző. Télen fagypont, nyáron pedig 30 fok körüli hőmérséklettel számolhatunk. A tavaszi és őszi hónapokban érdemes gyakori esőzésekkel számolni. Óránkat pedig ne felejtsük egy órával előre állítani.

A Liszt Ferenc repülőtérről legegyszerűbben taxival vagy az AirportShuttle-Minibusszaival juthatunk be a városba, de igénybe vehetjük a 200E jelzésű autóbuszt is, ami Kőbánya-Kispest metrómegállóig szállít bennünket, ahonnan az M3 metróval kb. 20 perc alatt a belvárosban lehetünk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.