Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Billund - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Billund ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

11 367 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

3

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1155 kilométer

2ó 0p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Ryanair

Budapest

1 repülőtér

Billund– Budapest járatok

A feltüntetett információk 2015. szeptemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Billundból Budapestre

A Billund Repülőtérről (BLL) a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre (BUD) a Ryanair légitársaság indít közvetlen járatokat. A Ryanair hétfőn, kedden, csütörtökön és vasárnap biztosít légi összeköttetést a dániai Billund és Budapest között. Egy átszállással a hét minden napján a Lufthansa, Air France, KLM, SAS, Brussels Airlines, TAP Portugal és az Air Berlin légitársaságok közvetett járataival utazhatunk a dániai Billundba.

Terminál információ

A billundi repülőtér Dánia második legforgalmasabb reptere. Elsősorban légi teherszállítókat és charter járatokat szolgál ki, de a közeli Legolandnak köszönhetően folyamatosan bővül a menetrend szerinti járatok száma is. A repülőtérnek egy felújított, modern, tágas terminálja van. Az alsó szinten találjuk a légitársaságok check-in pultjait, ahol a jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. Csomagjainkat igény szerint, akár 24 órával a járat indulása előtt leadhatjuk a Baggage drop off pultoknál. A jegykezelést az utasbiztonsági ellenőrzés követi. Egyes légitársaságok, mint a Lufthansa, KLM, Air France utasai igénybe vehetik a Fast Track Lane szolgáltatást, amivel gyorsan, sorban állás nélkül esnek át az ellenőrzésen. A terminál területén kisebb vásárlásra is lehetőség van. A Kiosk and Exchange*m üzletben napilapok, magazinok, könyvek, édességek, italok és dohányáru széles kínálatából válogathatunk és pénzt is válthatunk. Hagyományos dán termékeket, bőrárut, ékszereket, ajándékokat és dekorációs tárgyakat a Danish Designben keresgélhetünk. A Duty-Freeben kedvező áron parfümöket, kozmetikai termékeket, édességeket, játékokat, italokat, dohányárut és prémiumtermékeket vásárolhatunk. Ha megéheztünk, szendvicseket, burgereket, salátákat a Sunset Boulevard és a Diner bisztrókban ehetünk. A dán konyha specialitásait, reggeli menüket, különleges söröket, francia borokat a Gastro étteremben fogyaszthatunk. Az étterem asztalaitól a repülőtérre nyíló hatalmas kilátásban gyönyörködhetünk. Ha prémium körülmények között szeretnénk eltölteni a várakozási időt, akkor válasszuk a King Amlet szolgáltatásait. Az egyedi bútorokkal berendezett stílusos váróban, számítógépek, internet hozzáférés, nemzetközi sajtó és frissítő áll az utasok rendelkezésére.

A terminál egész területén ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. Dohányozni az indulási csarnokban és a King Amlet váróban kialakított dohányzó helységekben lehet.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három órával érkezni. A repülőtér a város központjától 2 km-re fekszik. Leggyorsabban és legegyszerűbben busszal vagy taxival juthatunk a repülőtérre. Ha autóval érkezünk, kilenc parkoló zóna közül választhatunk. A termináltól távolabb eső parkolókból ingyenes shuttle buszok biztosítják a transzfert a terminálhoz. Budapestre való utazás során elegendő érvényes személyi igazolvánnyal rendelkezni.

Mire számíthatunk Budapesten

Budapesten a kontinentális éghajlatnak köszönhetően télen fagypont körüli hőmérsékletek vannak, nyáron pedig kellemesen meleg, 25-30 °C van. A legtöbb csapadékkal tavasszal és ősszel lehet számolni. A repülőtér a belvárostól 22 km-re fekszik. A leggyorsabban és a legegyszerűbben a terminál előtt várakozó taxikkal vagy az AirportShuttle minibuszokkal juthatunk a központba. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk utazni, akkor a 200E busszal a Kőbánya- Kispest metrómegállóig utazhatunk, ahonnan az M3-as metróval juthatunk a belvárosba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.