Járatok innen: Orlando Florida ide: Kalifornia

Akciós repülőjegy-ajánlatok Orlando Florida területéről Kalifornia repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Orlando Florida területéről Kalifornia területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Orlando Florida területéről Kalifornia területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése38 492 Ft, San Diego
A legolcsóbb hónap a repülésreaugusztus
Átlagos menetidő5 óra 29 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérOrlando International
A legnépszerűbb légitársaságokLATAM Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Orlando Florida és Kalifornia között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 38 492 Ft. Ez Kalifornia átlagos jegyárához (119 719 Ft) képest jó lehetőség.
Általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre Orlando Florida és a(z) Ontario La repülőtér között. Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre Orlando Florida és a(z) San José nemzetközi repülőtér között. Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre Orlando Florida és a(z) Santa Ana John Wayne repülőtér között. Orlando Florida és a(z) San Diego nemzetközi repülőtér között pedig általában augusztus a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Orlando Florida és Kalifornia között 2024. augusztus 21., szerda napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Orlando International repülőtér közvetlen járatokat kínál Kalifornia területére.
Ha Orlando Florida a kiindulópontod, Kalifornia területén San Diego a legolcsóbb úti cél. San Diego legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) San Diego nemzetközi.
Legnépszerűbb járatok