Térkép

Tenerife repülőjegy

Tenerife

Afrika partjaitól nem messze fekszik egy egész évbeni napsütéssel megáldott sziget, aranyszínű strandokkal, szép városokkal és hihetetlen természeti szépséggel. Ha ez ideális üdülőhelynek hangzik, akkor foglaljon repülőjegyet Tenerifére.

A szigeten meglátogathat tervezői butikokat, trópusi erdei sétákat tehet, és megkóstolhatja az ízletes kanári-szigeteki ételeket, vagy egyszerűen feküdjön a napsütötte, lenyűgöző strandokon és lazítson. A szabadtéri programok kedvelői feltétlenül másszák meg Spanyolország legmagasabb csúcsát, a Pico del Teide-t, amelyet körülvesznek furcsa, a hold felületére emlékeztető erős vulkáni színezetű sziklaalakzatok.

Az éjszakai életre tekintve Tenerife nem szűkölködik a szórakoztatást illetően. Vannak klubok nemzetközi DJ-kel, romantikus tengerparti éttermek ízletes tenger gyümölcseit kínálva, turisztikai bárok, amik az otthonra emlékeztetnek, de talán a legérdekesebb és izgalmasabbak a "Guachinches", amik tipikus kanári létesítmények, ahol kipróbálhatja a hagyományos ételeket és élvezheti az autentikus légkört.

Akár romantika van betervezve, szórakozóhelyeken való hajnalig tartó bulizás, vagy családi ünnep, Tenerife lehet álmai nyaralása!

Keresse meg a legjobb repülőjegy ajánlatot Tenerifére!

Találja meg bárhová a legolcsóbb repülőjegyeket a Skyscanner használatával! Keressen és foglaljon le repülőjegyeket ingyen a világ légitársaságinak százai és úticéljainak ezrei közül.

A Skyscanner egyszerű, gyors, és ingyen használható! Hasonlítsa össze a Tenerifére érkező legolcsóbb repülőjegyárakat, és foglalja le közvetlenül repülőjegyeit az ügynökségeknél és légitársaságoknál.

Ha utazásának dátuma rugalmas, akkor megmutathatjuk a hónap legolcsóbb utazási dátumait. Ha pedig kalandozni van kedve, akkor kereshet a Skyscanner használatával választott indulási repülőtérről bárhová.

Keressen a lenti járatajánlataink között, vagy használja a keresési mezőt az utazási dátumának megadásához, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a Tenerifére elérhető legolcsóbb repülőjegyet! Foglaljon le repülőjegyet Tenerifére bizalommal; a Skyscanner használata ingyenes és jutalékmentes!

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Santa Cruz de Tenerife közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.