Térkép

Madrid repülőjegy

Madrid – A Spanyol főváros

Foglaljon repülőjegyet Madridba és látogassa meg a “legspanyolabb” spanyol várost.

Lehet, hogy Madridban nincs Colosseum vagy Eiffel torony, de hangulata, spanyol módra, garantált. Fáradhatatlan éjszakai élet, híres élő zenei események, tapas bárok százai és a barátságos helyiek mind azt garantálják, hogy látogatása teljes siker legyen, még ha csak egy hétvégi kiruccanásról is lenne szó.

Habár Madrid főként a burjánzó és energetikus éjszakai életéről ismert, ne feledjük el, hogy Madrid egyben a művészetek és a kultúra fellegvára is! Tömérdek mennyiségű múzeumaival, galériáival, és gyönyörű, változatos építészetével a kultúra kedvelőinek egy valóságos aranybánya, lesz min legeltetni a szemeket! Egyedülálló történelme jelentős nyomot hagyott, egészen különleges hangulatot biztosítva a városnak.

Madrid a tökéletes helyszín arra, hogy egy kicsit elengedjük magunkat. Városnézés napközben, szieszta délután majd egy finom vacsora után jöhet a hajnalig tartó bulizás és táncolás, egészen míg a nap fel nem kel!

Keressen és foglaljon olcsó repülőjegyet Madridba nyugodtan, nincs semmilyen felár sem jutalék, a Skyscanner használata ingyenes!

A Skyscanner egy könnyen kezelhető és rugalmas repülőjegy, autóbérlés és szállás ár összehasonlító kereső motor. Ha rugalmas utazását tekintve, akkor az egész hónapra, avagy az egész évre meg tudjuk önnek mutatni a repülőjegy árakat. Nem tudja hova menjen? Mi megmutatjuk, hová tud repülni az Önhöz legközelebbi repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Madrid közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.