Térkép

Lisszabon repülőjegy

Lisszabon, a Portugál főváros

Látogasson el Alfamába, Lisszabon legrégebbi negyedébe, a Mór uralom egyik legértékesebb hátrahagyott gyöngyszemébe. Az apró terek, szűk kis utcák és sikátorok hálózatát pásztázva, térjen be egy Fado házba, és lakomázzon egy kis szardínián élő Fado zene kíséretében, ami a helyi jellegzetesség. Az ínyencek és halkedvelők számára ajánlott kipróbálni "bacalhau com natas"-t vagy a "bacalhau a braz"-t. Az inkább a magyarosabb konyha kedvelőinek a "carne a portuguesa" avagy a "carne a alentejana" ajánlott, mivel ezek inkább disznóhús alapúak. Közkedvelt helyi étellel (ami főként a tenger gyümölcsei) kecsegtető éttermek a Gambrinus, a Rossio vasútállomáshoz közel vagy a Ramiro az Avenida Almirante Reis-on.

A kultúra és építészet kedvelőinek a Szent György vár, a Castelo de São Jorge (ami a város legmagasabb dombján található) meglátogatása mindenféleképpen ajánlott. A São Vicente de Fora templom, a Nemzeti Panteon (Panteão Nacional), a lisszaboni katedrális (Sé de Lisboa) valamint a Szent Antal templom, a Igreja de Santo António mind itt található.

A szórakozásra vágyóknak ajánlatos ellátogatni Bairro Alto városrészbe ami a 80-as évektől kezdve a helyi szórakozás központjává vált számtalan éttermével és bárjával. Szórakozóhelyei és utcái tömöttek a lisszaboni fiatalokkal és turistákkal az éjszakai órákban.

Keressen és foglaljon olcsó repülőjegyet Lisszabonba nyugodtan, nincs semmilyen felár sem jutalék, a Skyscanner használata ingyenes!

A Skyscanner egy könnyen kezelhető és rugalmas repülőjegy, autóbérlés és szállás ár összehasonlító keresőmotor. Ha rugalmas utazását tekintve, akkor az egész hónapra, avagy az egész évre meg tudjuk mutatni Önnek a repülőjegy árakat. Nem tudja hova menjen? Mi megmutatjuk, hová tud repülni az Önhöz legközelebbi repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Lisszabon közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.