Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Eindhoven - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Eindhoven ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

12 097 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

13

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1095 kilométer

1ó 55p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Budapest

1 repülőtér

Eindhoven-Budapest járatok

A feltüntetett információk 2015. júliusban érvényesek.

Járatot indító légitársaságok Eindhovenből Budapestre

Az Eindhoven-i repülőtérről (EIN) a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre (BUD) légi összeköttetés egyedül a WizzAir biztosít. A légitársaság közvetlen járatai napi gyakorisággal elérhetőek, így utazásunkat könnyen szervezhetjük hét minden napján.

Terminál információk

A repülőtéren egy nagyméretű terminál található. Érkezéskor az adott légitársaság check-in pultjánál fogják úti okmányainkat és jegyünket ellenőrizni, és itt tudjuk majd poggyászunkat is feladni. Cserébe megkapjuk beszállókártyánkat, valamint a feladott csomagjainkról szóló bizonylatot is, melyet szintén meg kell őrizni. Ezt követően tudunk a tranzit térbe átjutni. A beszállókapuk a járat indulását megelőző 30 perccel nyílnak, ahol még egy repülőjegy ellenőrzés vár ránk.

A repülőtér kiválóan működő, önkiszolgáló poggyászmegőrző lehetőséget is biztosít. A zárható szekrények érmével működnek, így jó, ha van nálunk aprópénz (Euro). Fontos, hogy megfontoltan kalkuláljuk ki, mennyi időre szeretnénk csomagjainkat elzárni, mert az idő lejárta után a kabinok automatikusan kinyílnak.

Parfümök, dohányáru, nemes italok, finom borok, luxus termékek és ajándéktárgyak széles választékát kínálja a B&S Shop Fly adómentes üzlete. A repülőtér szívében található holland Aviflora számtalan terméke közül biztosan megtaláljuk majd a megfelelő ajándék- és emléktárgyat, sőt mi több, az itt vásárolt, szépen és utazás-biztosan csomagolt tulipánnal érkezhetünk a magyar fővárosba.

Jól ismert világmárkák, divatos kiegészítők, legújabb kollekciók várnak a Before Take Off üzletében és ha némi olvasnivaló után néznénk, térjünk be az AKO magazin- és könyvkereskedéshez, ahol kedvünkre válogathatunk holland és nemzetközi kiadványok közül.

All you can eat, a' la cart menü, gazdagon megrakott szendvicsek, gyors snackek csillapítják éhségünket az Upstairs vagy a Belvedair éttermeiben, amiket az első emeleten találunk. A repülőtér számos pontján megtaláljuk a Farm Food falatozóit, annak ínycsiklandó, minden igényt kielégítő ételeivel, a gyerekeknek is tökéletes, tápláló és finom gyümölcsturmixaival vagy a felnőtteknek kínált ízletes arabica kávékülönlegességeivel.

Hasznos információk

A repülőtér a várostól 7,5 km-re nyugatra helyezkedik el. Autóval az A2 jelzésű autópályán haladva érjük el, de választhatjuk a 400 jelzésű shuttle buszt vagy a 401 jelzésű expressz autóbuszt is, melyek közvetlen utazást biztosítanak a repülőtér terminálja és a belváros között.

Érdemes a járat indulását megelőző másfél, két órával előbb kiérkezni, hogy mindenre legyen elegendő idő.

A repülőtér egész területe akadálymentesített és a speciális szükségletekkel élő utasok számára személyi segítő igényelhető, azonban ezen igényünket az indulást megelőző 48 órával jeleznünk kell.

Mire számíthatunk Budapesten

Budapestre érkezve időeltolódásra nem kell számítanunk. Kontinentális, 4 évszakos klíma jellemző, így télen fagypont alá is eshet a hőmérő higanyszála, nyáron pedig akár 35 fokkal is számolhatunk. Tavasszal és ősszel esőkabát és ernyő jó ha van nálunk.

A repülőtérről helyben rendelhető taxival, a 200E jelzésű autóbusszal Kőbánya-Kispestig és onnan metróval, vagy a jól ismert szolgáltatóktól bérelt autóval kb. 30 perc alatt könnyedén eljuthatunk a 14 km-re fekvő belvárosba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.