Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Debrecen - Eindhoven útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Eindhoven úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Debrecen ide: Eindhoven

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

8 879 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

3

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1253 kilométer

2ó 20p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Eindhoven

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Eindhoven csak egy repülőtérrel rendelkezik: Eindhoven.
A Skyscanneren Debrecen indulású, Eindhoven úti célú járatra talált legjobb ár 8 879 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
2ó 20p az átlagos repülési idő Debrecen indulással, Eindhoven úti célig.
Egyetlen légitársaság van, melynek Debrecen indulással közvetlen járata van Eindhoven úti célhoz.
Heti 3, Debrecen indulású járat van Eindhoven úti célhoz december hónapban.

Debrecen – Eindhoven járatok

A feltüntetett információk 2015. augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Debrecenből Eindhovenbe

A Debrecen Nemzetközi Repülőtérről egy légitársaság indít közvetlen járatokat a hollandiai Eindhoven Nemzetközi Repülőtérre (EIN). A Wizz Air légitársaság a hét két napján, szerdán és vasárnap biztosít közvetlen légi összeköttetést Debrecen és Eindhoven között.

Terminál információ

A debreceni repülőtér Magyarország második legforgalmasabb repülőtere a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér után. A repülőtérnek egy kis terminálja van. A légitársaságok check-in pultjait a központi épület alsó szintjén találjuk. Az utasfelvételi pultok a járat indulása előtt kb. 2 órával nyitnak ki. Itt a jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. Ha még otthonról igénybe vettük az online check-in szolgáltatást, és poggyászt sem szeretnénk feladni, akkor a pultokat kihagyva egyenesen a biztonsági ellenőrzéshez mehetünk. A biztonsági ellenőrzés után a tranzit területére jutunk, ahol a beszállókapuk nyitásáig kell várakozni. Vásárlási lehetőség a terminálon egy üzletben, az Airport Shopban lehetséges. Itt vámmentes italok, minőségi pálinkák, magyar borok és dohány termékek kínálatából válogathatunk. Az üzletben a forint mellett euróval és angol fonttal is lehet fizetni. A repülőtéren egy büfé is található, ahol frissítőket, kávét, gyors harapnivalókat és szendvicseket vásárolhatunk. Különleges bánásmódba lehet részünk, ha igénybe vesszük a VIP szolgáltatást. A VIP szolgáltatáscsomag tartalma a VIP hostess kíséret, sorban állás nélküli poggyászfeladás és utasfelvétel, soron kívüli biztonsági ellenőrzés és a VIP váróterem használata, ahol korlátlan az italfogyasztás.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával megérkezni. Debrecen belvárosából a repülőtéri buszjáratokkal vagy taxival a legegyszerűbb eljutni a repülőtérre. Ha autóval érkezünk, akkor a nap 24 órájában nyitva tartó parkolót vehetjük igénybe. A parkolót rövid és hosszú távú parkolásra is alkalmas. A mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkezőknek a parkolás az első 2 órában ingyenes. A schengeni övezetbe tartozó Hollandiába érvényes személyi igazolvánnyal lehet beutazni. Indulás előtt ajánlatos teljes körű utasbiztosítást kötni és kiváltani az Európai Betegbiztosítási Kártyát.

Mire számíthatunk Eindhovenben

Az Észak-Brabant tartományában elterülő Eindhovennek kontinentális éghajlata van. Mivel elég távol fekszik az Északi-tengertől, ezért az óceáni éghajlat kevésbé érezteti hatását. Eindhovenbe érkezve jó ha mindig kéz alatt van az esernyőnk. Tulajdonképpen bármikor lehet csapadékkal számolni, a legtöbb júniusban a legkevesebb pedig áprilisban esik. A hőmérséklet nyáron átlagosan 23 fok körül, míg télen fagypont környékén mozog. Eindhoven repülőtere a várostól 8 km-re nyugatra fekszik. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a központba jutni, akkor választhatjuk a hétköznaponként 10 percenként, hétvégén 15 percenként induló 401 buszjáratot. A külvárosba a 103 és a 145 járatokkal utazhatunk. A környező városokba az Air Express Bus járatai biztosítják a transzfert. A terminál mellett parkoló taxikkal gyorsan, kb. 15 perc alatt juthatunk a központba. A repülőtéren könnyedén bérelhetünk autót is. A terminál mellett, balra található irodaházban több nemzetközi autókölcsönző cég irodáját is megtaláljuk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.