Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Debrecen - Eindhoven útvonalon!

járatinformációk innen: Debrecen ide: Eindhoven

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

15 236 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

3

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1253 kilométer

2ó 20p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Eindhoven

1 repülőtér

Debrecen – Eindhoven járatok

A feltüntetett információk 2015. augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Debrecenből Eindhovenbe

A Debrecen Nemzetközi Repülőtérről egy légitársaság indít közvetlen járatokat a hollandiai Eindhoven Nemzetközi Repülőtérre (EIN). A Wizz Air légitársaság a hét két napján, szerdán és vasárnap biztosít közvetlen légi összeköttetést Debrecen és Eindhoven között.

Terminál információ

A debreceni repülőtér Magyarország második legforgalmasabb repülőtere a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér után. A repülőtérnek egy kis terminálja van. A légitársaságok check-in pultjait a központi épület alsó szintjén találjuk. Az utasfelvételi pultok a járat indulása előtt kb. 2 órával nyitnak ki. Itt a jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. Ha még otthonról igénybe vettük az online check-in szolgáltatást, és poggyászt sem szeretnénk feladni, akkor a pultokat kihagyva egyenesen a biztonsági ellenőrzéshez mehetünk. A biztonsági ellenőrzés után a tranzit területére jutunk, ahol a beszállókapuk nyitásáig kell várakozni. Vásárlási lehetőség a terminálon egy üzletben, az Airport Shopban lehetséges. Itt vámmentes italok, minőségi pálinkák, magyar borok és dohány termékek kínálatából válogathatunk. Az üzletben a forint mellett euróval és angol fonttal is lehet fizetni. A repülőtéren egy büfé is található, ahol frissítőket, kávét, gyors harapnivalókat és szendvicseket vásárolhatunk. Különleges bánásmódba lehet részünk, ha igénybe vesszük a VIP szolgáltatást. A VIP szolgáltatáscsomag tartalma a VIP hostess kíséret, sorban állás nélküli poggyászfeladás és utasfelvétel, soron kívüli biztonsági ellenőrzés és a VIP váróterem használata, ahol korlátlan az italfogyasztás.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával megérkezni. Debrecen belvárosából a repülőtéri buszjáratokkal vagy taxival a legegyszerűbb eljutni a repülőtérre. Ha autóval érkezünk, akkor a nap 24 órájában nyitva tartó parkolót vehetjük igénybe. A parkolót rövid és hosszú távú parkolásra is alkalmas. A mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkezőknek a parkolás az első 2 órában ingyenes. A schengeni övezetbe tartozó Hollandiába érvényes személyi igazolvánnyal lehet beutazni. Indulás előtt ajánlatos teljes körű utasbiztosítást kötni és kiváltani az Európai Betegbiztosítási Kártyát.

Mire számíthatunk Eindhovenben

Az Észak-Brabant tartományában elterülő Eindhovennek kontinentális éghajlata van. Mivel elég távol fekszik az Északi-tengertől, ezért az óceáni éghajlat kevésbé érezteti hatását. Eindhovenbe érkezve jó ha mindig kéz alatt van az esernyőnk. Tulajdonképpen bármikor lehet csapadékkal számolni, a legtöbb júniusban a legkevesebb pedig áprilisban esik. A hőmérséklet nyáron átlagosan 23 fok körül, míg télen fagypont környékén mozog. Eindhoven repülőtere a várostól 8 km-re nyugatra fekszik. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a központba jutni, akkor választhatjuk a hétköznaponként 10 percenként, hétvégén 15 percenként induló 401 buszjáratot. A külvárosba a 103 és a 145 járatokkal utazhatunk. A környező városokba az Air Express Bus járatai biztosítják a transzfert. A terminál mellett parkoló taxikkal gyorsan, kb. 15 perc alatt juthatunk a központba. A repülőtéren könnyedén bérelhetünk autót is. A terminál mellett, balra található irodaházban több nemzetközi autókölcsönző cég irodáját is megtaláljuk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.