Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Verona útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Verona

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

30 730 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 678 kilométer

3ó 25p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Lufthansa

Verona

1 repülőtér

A cikkben szereplő információk 2015 augusztusában aktuálisak biztosan

Járat információk a Budapest – Verona vonalon

Közvetlen járatok nem indulnak a két város között, viszont átszállással többféle módon is eljuthatunk Budapestről Veronába. Az Alitalia gépeivel utazva Rómában kell átszállnunk, az Air France járataival pedig Párizsban. Utazhatunk a Lufthansával is, ekkor Münchenben szállunk majd át másik gépre. A gépek a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről indulnak, és a Verona Villafranca reptéren landolnak, ami 5 km-re terül el Veronától, délnyugati irányban.

Terminál információk

Az Alitalia, az Air France és a Lufthansa repülőgépei is a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2 A termináljáról indulnak. Itt kellemesek a feltételek a várakozási idő eltöltésére, és még némi ügyintézés, vásárolgatás és falatozás is beleférhet ebbe az időbe. Az ügyintézést ATM automaták, pénzváltó egységek és egy posta is segíti. Ha vásárolgatnánk, akkor pedig ruhaboltok, játékbolt és egy újságos is a rendelkezésünkre áll. Akkor sem kell zavarba jönnünk, ha megéheznénk, a hagyományos falatok mellett még reform és bio ételeket is találunk a terminálon. A mobilnetünket sem muszáj fogyasztanunk, ugyanis a reptér wifi hálózatát 2 órán keresztül ingyenesen használhatjuk.

Átszállás után Verona Villafranca repülőterének terminálján landolhatunk, ahonnan többféleképp is bejuthatunk Veronába, illetve a környező városokba. Utazhatunk vonattal, viszont akkor először a reptérről induló Aerobus-sal el kell jutnunk Verona vasútállomásra - a buszok 20 percenként indulnak, a menetidő pedig 20-25 perc. Az Aerobus-ok nem csak a vasútállomásra visznek el, hanem Verona városközpontjában is van megállójuk, és egyébként a hét minden napján közlekednek. A jegyet elővételben, az interneten keresztül vásárolhatjuk meg, egy út 6 euróba kerül. A reptérről buszjáratok indulnak Dél-Tirolba és a Garda-tóhoz is. Taxival is bejuthatunk Veronába, a taxiállomás az érkezési épület kijáratánál található.

Hasznos információk

Fontos, hogy a gép felszállása előtt minimum 2 órával legyünk kint a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren. Itt először is kezeltessük le a jegyeinket, majd pedig adjuk fel a poggyászokat is. Ezután átvizsgálják a kézi poggyászainkat. Ezután még egy kis várakozás jön a beszállásig. Az úti okmányt pedig semmiképp se hagyjuk otthon, és utazás előtt mindig ellenőrizzük az érvényességi időt! Egyébként személyi igazolvánnyal és útlevéllel is beléphetünk az országba, ami lényeges, hogy a visszautazás idejében is érvényes legyen még az adott okmány.

Infómorzsák Veronáról

Landoláskor nem kell átállítanunk az óránkat, mert a 2 város ugyanabban az időzónában található. A hivatalos fizetőeszköz az euró, az árak magasabbak a Budapesten megszokotthoz képest – az éttermekben és üzletekben egyaránt. Verona éghajlata nedves szubtrópusi, egész évben magas a páratartalom. A nyarak forróak a telek pedig meglehetősen hidegek.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.