Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Toulouse útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Toulouse

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

15 930 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1452 kilométer

4ó 0p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Air France

Toulouse

1 repülőtér

A cikkben szereplő információk 2015 szeptemberében aktuálisak biztosan

Járat információk a Budapest – Toulouse vonalon

Közvetlen járatok nem indulnak a 2 város között, átszállással viszont többféleképp is eljuthatunk Budapestről Toulouse-ba. A KLM légitársasággal utazva az átszállás helye Amszterdam, a Lufthansával München vagy Frankfurt, a British Airways-el pedig London. A Tap Portugal gépeit választva Lisszabonban kell átszállnunk, míg az Alitalia gépeivel az átszállás helye Róma. Ha az Air France gépeivel utazunk, akkor pedig Párizsban kell átszállnunk. Sokféle 2 átszállásos verzió is foglalható, így összességében rugalmasan tervezhetjük meg a számunkra ideális utazást. A gépek átszállás után a Toulouse – Blagnac repülőtéren landolnak, ami mintegy 7 km távolságra fekszik Toulousetól, északnyugati irányban.

Terminál információk

Járatunk a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2 A és 2 B termináljáról is indulhat – ez attól függ, melyik légitársaság járatával utazunk. Mindkét terminálon kényelmes várótermek, üzletek és vendéglátóegységek várnak. Az internet elérés is biztosított mind a kettő, két órán át ingyenesen netezgethetünk saját eszközeinkről a reptér wifi hálózatára csatlakozva. A 2 B terminálon több bankautomata is üzemel, és pénzváltók is működnek itt, így némi ügyintézés is belefér még a felszállás előtt. Vagy beszerezhetünk kedvünkre való delikát élelmiszereket, parfümöket, kozmetikumokat és egyéb termékeket a duty free shopban. Ha éhségcsillapításra lenne szükség, akkor pedig pizzák és tésztaételek, baguettek, szendvicsek és sütemények várnak az itt működő vendéglátó egységekben. A 2A terminálon is vannak bankautomaták, pénzváltó egységek, és még egy posta is. A 2 A terminálon is találunk üzleteket, egyebek mellett játékbolt, ruhaboltok és újságos is működik itt. A reform ételek rajongói pedig még egészséges, illetve bio harapnivalókat is találnak a vendéglátó egységekben.

A gépek átszállás után a Toulouse – Blagnac repülőtéren szállnak le. Az adott légitársaságtól függ, hogy melyik épülethez érkezünk. Például a Tap Portugal gépeinél a B, a KLM járatainál pedig a C csarnokhoz érkezünk. Többféleképp is eljuthatunk a reptérről Toulouse-ba. A B épület elől induló buszokkal gyorsan eljuthatunk a városközpontba. A járatok 20 percenként indulnak, és menetidejük mindössze 20 perc. A buszok megállnak a Toulouse-Matabiau vasútállomáson, és az A és B metróvonalakra is van módunk átszállni róluk. Taxival és bérelt autóval is továbbutazhatunk a reptérről.

Hasznos információk

Érvényes útlevéllel, vagy kártya formátumú személyi igazolvánnyal utazhatnak be magyar állampolgárok Franciaországba. Utazás előtt mindig ellenőrizzük az úti okmány érvényességi dátumát, fontos, hogy még a visszaút idején is érvényes legyen!

A gép felszállása előtt úgy jó két órával legyünk kint a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren, ha el akarjuk kerülni a fejvesztett rohanást! Itt először is kezeltessük le a jegyet, és adjuk fel a poggyászt is. Ezután átvizsgálják a kézi poggyászokat, majd hamarosan fel is szállhatunk a gépre.

Infómorzsák Toulouse-ról

 Óraátállítással nem kell foglalkoznunk, mivel a két város ugyanabba az időzónába esik. A hivatalos fizetőeszköz az euró, és az üzletekben, éttermekben jellemzően a magyarországi áraknál magasabb árakkal találkozunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.