Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Sevilla útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Sevilla

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

18 805 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2332 kilométer

5ó 15p

Sevilla

1 repülőtér

Budapest-Sevilla járatok

A feltüntetett információk 2015 augusztusában érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Sevillába

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről általában egy átszállással repülhetünk el a nyugat-andalúziai Sevillába (SVQ), de légitársaságtól függően előfordul, hogy két átszállással kell számolnunk. Közvetett légi összeköttetést a Brussels Airlines, KLM, Lufthansa és a TAP Portugal, Air Berlin, British Airways, Iberia, Ryanair és a Vueling Airlines biztosít. Közvetlen járatokat ezen a viszonylaton nem találunk.

Terminál információk

A budapesti repülőtér két terminállal üzemel, melyek közvetlenül egymás mellett találhatók, és egy közös tranzitban egyesülnek. A Brussels Airlines, KLM, Lufthansa és a TAP Portugal járataira a 2A terminálon, míg az Air Berlin, British Airways, Iberia, Ryanair és a Vueling Airlines járataira a 2B terminálon tudunk becsekkolni. A jegykezelés és poggyászfelvétel check-in pultjait mindkét terminálon könnyedén megtaláljuk a felső, indulási szinten.

A várakozási időt érdemes a tranzit területén eltölteni, ahol kávézók, éttermek, bárok és üzletek széles választékával találkozhatunk.

A gyerekeknek garantált szórakozást ígér a galérián található játszótér vagy a kreatív ötletekkel teli Living Toys üzlete, és bizonyosan jól szórakoznak majd a teraszon is a kifutópályákat és gépeket csodálva. Ha éhesek lennénk a jól ismert gyorséttermek, szendvicsezők, nemzetközi éttermek kínálatából válogathatunk. Az olasz vidék ízeiből a Negroninál, a francia konyha finomságaiból a Hippopotamusnál, vagy a görög gasztronómiából a Kouzina éttermében választhatunk. Zamatos frissítőkkel szolgál a Dr. Juice, minőségi borokat vagy kedvelt söröket fogyaszthatunk a Bar Wings, Bill Bentley vagy a panorámás The Terrace asztalainál. Ez utóbbi az egyetlen dohányzásra kijelölt hely a tranzit területén. A Master Card és Skycourt Lounge, illetve a Celebi-Platinum Service prémium váróiban luxus körülmények között várhatjuk ki az indulás idejét. A repülőtér egész területén ingyenesen használhatjuk két órán keresztül a wifit, és több pénzváltó is a rendelkezésünkre áll. A Memories of Hungary, Gift Point vagy Heinemann Duty Free üzleteiben pótolhatjuk a lemaradt szuveníreket, a divatról pedig számos világmárkát forgalmazó üzlet gondoskodik úgy, mint a Freywille, Swarowski, Calvin Klein, Guess, Hugo Boss vagy a Michal Negrin.

Hasznos információk

A jegykezelés és poggyászleadás a járat indulását megelőző két órával kezdődik, ezért ajánlott legkésőbb már ekkor a repülőtérre érkezni. A jegykezeléshez szükséges még az érvényes útlevél vagy személyi igazolvány. A repülőgépre 100 ml-nél nagyobb kiszerelésben folyadékot vagy annak minősülő terméket nem vihetünk fel, ha azt nem a tranzitban vásároltuk.

Mire számíthatunk Sevillában

A város a forró nyarak és enyhe telek helyszíne. Júniustól szeptemberig szinte állandóan süt a nap és csapadékmentes az idő. Esőzések októbertől decemberig jellemzőek. Sevillában az időzóna a budapestivel megegyező.

A repülőtér 10 km-re keletre fekszik a belvárostól. A félóránként induló Airport Express repülőtéri transzfer a Plaza de Armas buszpályaudvarra visz, ahonnan könnyedén a belvárosba jutunk kb. 40 perc alatt. Természetesen taxit is igénybe vehetünk vagy bérelhetünk autót is, amivel az A4 műúton tudjuk a várost megközelíteni.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.