Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Southampton útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Southampton úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Budapest ide: Southampton

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

49 797 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1542 kilométer

4ó 20p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Air France

Southampton

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Southampton csak egy repülőtérrel rendelkezik: Southampton.
A Skyscanneren Budapest indulású, Southampton úti célú járatra talált legjobb ár 49 797 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
4ó 20p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Southampton úti célig.
Nincs légitársaság, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Southampton úti célhoz.

A cikkben szereplő információk 2015 októberében aktuálisak biztosan

Járat információk a Budapest – Southampton vonalon

Közvetlen járatok nem indulnak a két város között, átszállással viszont többféle verzióban is utazhatunk. Ha a KLM légitársasággal utazunk, akkor az átszállás helye Amszterdam lesz, míg az Aer Lingus és a Flybe légitársaságokkal utazva Dublinban kell átszállnunk. A Finnair légitársaság gépeivel először Helsinkiben, majd Manchesterben szállunk át, a Smart Wings és a Flybe légitársaságokkal pedig először Prágában, majd Amszterdamban lesz az átszállás. Ha pedig az Air France gépeivel utazunk, akkor Párizsban fogunk átszállni. A járatok átszállás után Southampton repülőterén landolnak, ami mintegy 7 km távolságra található Southamptontól, északkeleti irányban.

Terminál információk

Az Aer Lingus és a Finnair járatai a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2 B termináljáról indulnak, a KLM és az Air France gépek pedig a 2 A-ról. Mindkét terminálon jól eltölthetjük a várakozás idejét. A reptér Kilátóterasza a 2 A terminál indulási csarnokának 3. emeletén van, innen kellemes kilátás nyílik a reptéren közlekedő repülőkre – kisgyerekeknek különösen nagy élmény lehet ez a program. Internetezéssel is eltölthetjük a várakozás idejét, mindkét terminálról ingyenesen használhatjuk 2 órán át a reptér wifi hálózatát. Ha vásárolgatnánk is egyet, akkor a 2 B terminál duty free shopjában jó áron vehetünk delikát élelmiszereket, parfümöket és kozmetikumokat. A 2 A terminál üzleteiben ruhákat, újságokat és játékokat vásárolhatunk. A terminálokon étkezési lehetőségekben sincs hiány – akkor sem, ha az egészséges étkezés hívei lennénk. A 2 A terminálon ugyanis például még reform ételeket és italokat is vehetünk, a 2 B terminál étterem kínálatának pedig pizzák, pasták, sütik és szendvicsek adják meg a szépségét. A terminálok várótermei kényelmesek, de ha ennél többre vágyunk, akkor az exkluzív utasvárókban kényelmes fotelek, némi harapnivaló, frissítők és üzleti munkaboxok is a rendelkezésünkre állnak. A 2 A terminálon találunk egy postát, és mindkét terminálon van pénzváltó és ATM automaták.

Átszállás után Southampton repülőterének utasterminálján landolunk, ahonnan többféleképp is továbbutazhatunk. A termináltól gyalogosan könnyedén megközelíthető a reptér vasútállomása, a Southampton Airport Parkway Station. Innen vonattal mindössze 7 perc alatt bejuthatunk Southampton városközpontjába. Winchester is mindössze 10 percnyi vonatozással elérhető, Bournemouth 36 perc, Reading 49 perc, London Waterloo pedig 69 perc. Buszokkal, taxival és bérelt autóval is továbbutazhatunk a reptérről.

Hasznos információk

Magyar állampolgárként útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utazhatunk be az Egyesült Királyságba. Sose felejtsük el ellenőrizni, hogy úti okmányunk a hazaút dátumakor is érvényes-e még! Indulás előtt legalább 2 órával javasolt a repülőtérre megérkezni, ahol először is kezeltessük a repülőjegyet, és adjuk fel a poggyászt is. Ezután következik a kézi poggyászok átvizsgálása, majd még egy kis várakozás, és jön is a beszállás.

Infómorzsák Southamptonról

Landoláskor ne feledkezzünk meg az órák átállításáról (1 órával korábbra kell állítanunk az órákat), a legtöbb notebook és okostelefon viszont már önműködő ezen a téren. Ha vezetni fogunk az országban, akkor készüljünk fel, hogy kell némi idő, míg megszokjuk a baloldali közlekedést. Southamptonban óceáni éghajlat uralkodik. Többek között déli fekvésének köszönhetően az Egyesült Királyság naposabb, melegebb városai közé tartozik.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.