Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Manchester útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Manchester

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

15 060 Ft

Közvetlen légitársaságok

3

Járatok a héten

11

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1654 kilométer

2ó 50p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Ryanair

Manchester

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Manchester csak egy repülőtérrel rendelkezik: Manchester.
A Skyscanneren Budapest indulású, Manchester úti célú járatra talált legjobb ár 15 060 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
2ó 50p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Manchester úti célig.
3 légitársaság van, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Manchester úti célhoz.
Heti 11, Budapest indulású járat van Manchester úti célhoz július hónapban.

Budapest – Manchester járatok

A feltüntetett információk 2015. júniusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Manchesterbe

Manchester nemzetközi repterére a Ryanair és a Jet2 légitársaságok indítanak közvetlen járatokat Budapestről. Szinte a hét minden napjára lehet repülőjegyet vásárolni. A Ryanair kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap, a Jet2 hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap biztosít légi összeköttetést Budapest és Manchester között. Közvetett járatokat egy, maximum két átszállással a Lufthansa, Brussels Airlines, KLM, Swiss és a Germanwings légitársaságok indítanak.

Terminál információk

A két terminálos budapesti repülőtérről a Ryanair és a Jet2 légitársaságok járatai a 2B terminálból indulnak. A terminál felső szintjén vannak a légitársaságok check-in pultjai, ahol a jegykezelés és a poggyászok feladása történik. A poggyászok feladása előtt lehetőség van a TrueStar Group csomagfóliázó szolgáltatónál biztonsági fóliát kérni bőröndünkre. A jegykezelést és a biztonsági ellenőrzést követően a tranzitba jutunk, ahol kellemes környezetben várakozhatunk. Számos üzlet, kávézó és étterem várja az utasokat és ingyenes wifi szolgáltatás áll a várakozók rendelkezésre.

Az éttermek terén széles körből válogathatunk. Gyors harapnivalót, ízletes szendvicseket a galériaszinten található gyorséttermek egyikében szerezhetünk be. De a terminálon az olasz, francia, ázsiai és görög konyha specialitásai is megtalálhatóak. A Gundel étteremben kiváló magyaros ételek kínálatából válogathatunk. Kedvenc kávénk elfogyasztására kiváló hely a Caffé Ritazza kávézó, amely a terminál két pontján is megtalálható, és a Costa Coffee kávézó, ami mellett egy játszótér van, ahol a legkisebb utasok is kellemesen tölthetik el a várakozási időt. Kisebb ajándéktárgyakat se probléma beszerezni indulás előtt a Gift Point és a Memories of Hungary üzleteiben. A Hungaricum Wine & Fine Food-ban kiváló minőségű magyar borok és ételkülönlegességek, míg a Heinemann Duty Free üzleteiben édességek, parfümök, kozmetikumok, italok közül válogathatunk. De megtaláljuk itt a Szamos, a Herend, a Swarovski és a Freywille pultjait is. A divat és a világmárkák szerelmesei a Playersroom, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Burberry és a Victoria’s Secret butikjaiban keresgélhetnek divatos kollekciókat.

A terminál területén az Interchange pénzváltó és több ATM automata is rendelkezésre áll az utasok számára. A galériaszinten található kilátóterasz a nap 24 órájában nyitva tart. A belépőjegy ára egy főre 500 forint, amit készpénzzel és bankkártyával is ki lehet fizetni.

Hasznos információk

A repülőtérre érdemes a járat indulása előtt három, minimum két órával megérkezni. A check-in pultok a járat indulása előtt 30-40 perccel bezárnak. Az angliai Manchesterbe való beutazás során elegendő érvényes személyi igazolvánnyal rendelkezni, viszont számítsunk a beszállás előtt még egy okmányellenőrzésre.

Mire számíthatunk Manchesterben

Manchester időjárása nagyon változékony és kiszámíthatatlan. Esővel mindig lehet számolni, a legkevesebb májusban és júniusban esik. A hőmérséklet nyáron átlagosan 20°C, míg télen fagypont körül mozoghat. Érkezéskor -1 órás időeltolódással kell számolni. A repülőtér Manchestertől 15km-re fekszik. A repülőtérről busszal, vonattal és taxival lehet a központba jutni. A busz- és a vonatmegálló az 1-es és a 2-es terminál között található, ahova gyalog vagy mozgójárdákon juthatunk el.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.