Térkép

Manchester repülőjegy

Manchester – Több mint csak foci

Egy világvárosi hétvégét keres? Ne is nézelődjön tovább, Manchester Önnek való! Keressen most repülőjegyet Manchesterbe!

Ez a történelemmel átitatott, egykoron a világ gyapot kereskedésének központja mára a hagyomány és napjaink élénk életének keveréke. A modern felhőkarcolók harmonikusan tornyosulnak a viktoriánus építészet mellett. A középkori Manchester Katedrális mindenféleképpen megér egy látogatást.

Manchester a vásárolni vágyók mennyországa üzleteivel mint a Selfridges és a Harvey Nichols. Élénk szórakozóipar és zeneművészet, színházi előadások és a változatos éttermek felhozatala jellemzi Manchestert. Egyeseknek a Manchesteri látogatás nem lenne teljesen az Old Trafford meglátogatása nélkül. Nézze meg a csapatát vagy növelje trivia tudását az Old Trafford Múzeumban.

A város széles szálláskínálata minden igényt kielégít, drága, luxusszállodáktól a szerényebb B&B-ig (Bed and Breakfast). Akár gyógyfürdős kényeztetésre vágyik vagy csak egy koncertre látogat ide, foglalja le repülőjegyét Manchesterbe most!

Keressen és foglaljon olcsó repülőjegyet Manchesterbe nyugodtan, nincs semmilyen felár sem jutalék, a Skyscanner használata ingyenes!

A Skyscanner egy könnyen kezelhető és rugalmas repülőjegy, autóbérlés és szállás ár összehasonlító keresőmotor. Ha rugalmas utazását tekintve, akkor az egész hónapra, avagy az egész évre meg tudjuk Önnek mutatni a repülőjegy árakat. Nem tudja hova menjen? Mi megmutatjuk, hová tud repülni az Önhöz legközelebbi repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Manchester közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.