Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - London Gatwick útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: London Gatwick

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

15 845 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

11

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1465 kilométer

2ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Sun-Air

London Gatwick

1 repülőtér

Budapest – London Gatwick járatok

A feltüntetett információk 2015. augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről London Gatwick Repülőtérre

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről két légitársaság a Norwegian Air Shuttle és az EasyJet indít közvetlen járatokat London Gatwick Repülőtérre. A Norwegian Air Shuttle kedden, csütörtökön és vasárnap, az EasyJet szombat kivételével naponta biztosít légi összeköttetést Budapest és London között. Közvetett, átszállásos járatokkal is utazhatunk. Ezeket a járatokat a KLM, Aer Lingus, Ryanair és az Iberia légitársaságok biztosítják.

Terminál információk

A budapesti repülőtérről a Norwegian Air Shuttle és az EasyJet gépei a 2B terminálból indulnak. A terminál alsó, érkezési szintjén találjuk a Spar, Relay, Nemzeti Dohánybolt és Vodafone üzleteket, valamint a Panopolis és a Camden Food bisztrókat. Egy emelettel feljebb az indulási szintre jutunk, ahol a légitársaságok check-in pultjai vannak. A poggyászok feladása előtt reggel 4:00-től este 23:00-ig igénybe vehetjük a TrueStar Group csomagfóliázó szolgáltatásait. A jegykezelés és az utasbiztonsági ellenőrzés után a tranzit területére érkezünk. Itt már számos üzletben, étteremben, bárban és bisztróban tölthetjük el a várakozási időt. Kisebb ajándéktárgyakat a Memories of Hungary, Budapest & Music és a Gift Point üzleteiben keresgélhetünk. Minőségi hazai borokat és tradicionális magyar élelmiszereket a Hungarikum Wine & Fine Food pultjainál találunk. A Heinemann Duty Free delikátesz termékek, szeszes italok, parfümök, kozmetikai cikkek és dohányáru széles kínálatával várja az utasokat. Utazási kellékeket, szórakoztató elektronikai cikkeket a Virgin és a Tech2go üzleteiben vásárolhatunk. Ha megéheztünk, gyors harapnivalókat a galériaszinten található Upper Crust, Seasons, KFC és Burger King gyorséttermek kínálataiból válogathatunk. Magyaros ételeket a Gundel étteremben, görög specialitásokat a Kouzinaban, olasz tésztákat és pizzákat a Negroniban, ázsiai különlegességeket a Yum Chaban ehetünk. Egy kávé vagy egy ital elfogyasztására választhatjuk a Costa Coffe és Caffé Ritazza kávézókat vagy a The Terrace hangulatos bárját. A terminálon a forint mellett euróval is fizethetünk.

Exkluzív körülmények között várakozhatunk a Celebi, SkyCourt, Menzies és a MasterCard prémium váróiban. A terminál egész területén két órán keresztül ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. Több ATM automata, pénzváltó, posta, imaszoba, játszótér és kilátóterasz áll az utasok rendelkezésére. A kilátóterasz a nap 24 órájában látogatható.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával érkezni. A schengeni övezetbe tartozó Londonba való utazás során, elegendő érvényes személyi igazolvánnyal rendelkezni. Indulás előtt ajánlatos az Európai Egészségbiztosítási Kártyát kiváltani és utasbiztosítást kötni.

Mire számíthatunk a London Gatwick Repülőtéren

London időjárása nagyon változékony, szinte kiszámíthatatlan. Esővel bármikor lehet számolni, a legkevesebb májusban és júniusban esik. London és Budapest között -1 órás időeltolódás van. A repülőtérről a belvárosba a leggyorsabban a non-stop közlekedő Gatwick Express vonattal utazhatunk. Hétköznap és szombaton 15 percenként, vasárnap 35 percenként indul a déli terminál elől. Ha busszal szeretnénk a központba utazni, akkor a legolcsóbb megoldás, ha az EasyBus járatait választjuk, amit előre, online foglalhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.