Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Szentpétervár Pulkovo útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Szentpétervár Pulkovo

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

26 111 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

4

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1553 kilométer

2ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Szentpétervár Pulkovo

1 repülőtér

Budapest – Szentpétervár Pulkovo járatok

A feltüntetett információk 2016 májusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Szentpétervárra

Budapestről csak közvetett, egy vagy két átszállásos járatokkal tudunk elrepülni az oroszországi kikötővárosba, Szentpétervárra. A LOT Polish Airlines, Austrian Airlines, Czech Airlines, Lufthansa, Aeroflot Russian Airlines, Air Baltic, Air France és az Aegean Airlines légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Pulkovo Nemzetközi Repülőtér (LED) között.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két terminál a 2A és a 2B szolgálja ki az utasokat. A terminálok felső, indulási szintjein találjuk a légitársaságok check-in pultjait és az önkiszolgáló jegykezelő automatákat. Az önkiszolgáló check-in automatákat jelenleg az Air France, Finnair, Lufthansa, Egyptair, KLM, Brussels Airlines, Austrian Airlines, HOP, Aegean Airlines, Turkish Airlines, Aeroflot Russian Airlines, SAS és az El Al Israel Airlines utasai vehetik igénybe. Ha már otthonról igénybe vettük az online check-in szolgáltatást, és poggyászt sem szeretnénk feladni, akkor a pultokat kihagyva egyenesen az utazbiztonsági ellenőrzéshez mehetünk. Viszont a Visacheck felirattal ellátott beszállókártyákat ellenőriztetni kell a pultoknál. Az ellenőrzési pontok után a két terminál utasai a közös tranzit területre jutnak, ahol a beszállókapuk nyitásáig kell várakozni. A várakozási időt, üzletekben, éttermekben és bárokban tölthetjük el. A terminálon több ponton is megtaláljuk a Heinemann Duty Freet, ahol parfümök, kozmetikai cikkek, delikátesz termékek, italok és dohányáru széles kínálatából válogathatunk. Kisebb ajándéktárgyakat, szuveníreket a Memories of Hungary, a Budapest & Music és a Gift Point üzletekben, minőségi hazai borokat és tradicionális magyar élelmiszereket pedig a Hungarikum Wine & Fine Foodban szerezhetünk be. Az éttermek terén válogathatunk az olasz, görög és az ázsiai konyha tipikus ételei közül, valamint a gyorséttermek kínálataiból.

A terminál egész területén két órán keresztül ingyenesen csatlakozhatunk a repülőtér wifi hálózatához. A check-in pultok előtt poggyászfóliázó, a SkyCourt-on játszótér, ATM automata és pénzváltó áll az utasok rendelkezésére. A repülőtér legfelső szintjén találjuk a panorámás kilátóteraszt. A terasz minimális díj ellenében a nap 24 órájában látogatható.

Hasznos információk

Budapest repülőtere a központtól 22 km-re fekszik. Autóval a 4-es gyorsforgalmi úton közelíthető meg. A terminál előtt rövid és hosszú távú parkolók állnak az autósok rendelkezésére. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a repülőtérre utazni, akkor az M3-as metróval a Kőbánya-Kispest végállomásig utazhatunk, ahonnan a 200E buszokkal juthatunk a terminál bejáratához. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával megérkezni. Magyar állampolgárok Budapestről Szentpétervárra érvényes útlevéllel és vízummal utazhatnak.

Mire számíthatunk Szentpéterváron

Szentpéterváron hűvösebb időjárással számolhatunk, mint Budapesten. Nyáron 20 fok körüli értékek, télen pedig fagypont alatti hőmérsékletek a jellemzőek. A legtöbb csapadék júniustól októberig esik. Budapest és Szentpétervár között +1 órás időeltolódás van. A Pulkovo repülőtér a központtól 23 km-re fekszik. A városba a 39 EX-es expressz busszal, a 39-es városi busszal, a Minivan K39-es minibusszal, vagy taxival utazhatunk. A buszok a Moskovskaya metró megállóig közlekednek, ahonnan metróval folytathatjuk utunkat.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.