Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Bejrút útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Bejrút

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

63 886 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2037 kilométer

5ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Turkish Airlines

Bejrút

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2016 augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Bejrútba

Budapestről Bejrútba csak egy vagy két átszállásos járatok indulnak. Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) Bejrút Rafic Hariri Nemzetközi Repülőtérre (BEY) a LOTPolish Airlines, Turkish Airlines, Alitalia, Lufthansa, Aegean Airlines, Air France, Qatar Airways, Czech Airlines, Pegasus Airlines és a Tarom légitársaságok indítanak közvetett járatokat.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két egymásba nyíló terminál, a 2A és a 2B szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A Bejrútba közvetett járatokat indító LOT Polish Airlines, Turkish Airlines, Alitalia, Lufthansa, Aegean Airlines, Air France, Czech Airlines, Pegasus Airlines és a Tarom járatai a 2A terminálról, a Qatar Airways gépei pedig a 2B terminálról indulnak. Mindkét terminál felső szintjén találjuk a légitársaságok check in pultjait. Jegyeinket mindig azon a terminálon kell kezeltetni, ami a repülőjegyünkön szerepel. A check in pultok kiosztása terminálonként a repülőtér hivatalos honlapján is megtalálható, valamint a terminál bejáratánál is fel van tüntetve. A jegykezelés és a biztonsági ellenőrzés után a tranzit területén a beszállókapuk nyitásáig számos üzlet, étterem és bár szolgáltatásait élvezhetjük, valamint csatlakozhatunk a repülőtér ingyenes wifi hálózatához. A prémium várókra vágyó utasok választhatják a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business és MasterCard várótermek személyre szabott VIP szolgáltatásait is. A tranzit területén italokat, dohányárut, kozmetikumokat, parfümöket és kiegészítőket a Heinemann Duty Freeben és a Heinemann Accessoriesben, tradicionális magyar termékeket, minőségi hazai borokat, delikátesz élelmiszereket és ajándéktárgyakat a Memories of Hungary, Szamos, Herend, Hungarikum Wine & Fine Food és a Budapest & Music üzletekben vásárolhatunk.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. A Budapesttől 22 km-re fekvő repülőtérre taxival vagy a háztól házig közlekedő reptéri minibuszokkal utazhatunk a leggyorsabban. Autóval a 4-es gyorsforgalmi úton közelíthető meg a repülőtér. A terminál előtt több parkolási lehetőség közül választhatunk, legyen szó akár rövid vagy hosszú távú parkolásról. Magyar állampolgárok vízummal és érvényes útlevéllel utazhatnak Libanonba. A vízumot a Libanoni Köztársaság budapesti nagykövetségén, vagy érkezéskor a bejrúti repülőtéren igényelhetjük. Mivel Libanon a fokozott biztonsági kockázatot jelentő célországok és térségek kategóriába tartozik, indulás előtt tanácsos regisztrálni a Konzuli Szolgálat honlapján, valamint teljes körű utas- és balesetbiztosítást kötni.

Mire számíthatunk Bejrútban

A Földközi-tenger partján fekvő Bejrútban meleg nyarak és enyhe telek vannak. Nyáron 30 fok feletti hőmérsékletek, télen pedig 12 fok körüli értékek a jellemzőek. Csapadékkal csak a téli időszakban lehet számolni. Budapest és Bejrút között +1 órás időeltolódás van. A bejrúti repülőtér a belvárostól 9 km-re fekszik. A központba a terminál előtt várakozó taxikkal vagy a repülőtéri minibuszokkal utazhatunk. Libanon hivatalos pénzneme a libanoni font (LBP). A libanoni fonton kívül az amerikai dollárt (USD) is mindenhol elfogadják. A bankkártyákat tanácsos csak pénzkivételre használni, fizetés esetén megbízhatóbb a készpénz használata.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.