Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Ammán Queen Alia útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Ammán Queen Alia

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

18 818 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

2

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2254 kilométer

5ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Ryanair

Ammán Queen Alia

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2016 augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Ammanba

Budapestről, Jordánia fővárosába, Ammanba csak egy vagy két átszállással tudunk elrepülni. Az Austrian Airlines, Aegean Airlines, Lufthansa, Air Berlin, Turkish Airlines, Air France, Alitalia, Tarom, KLM és az Egyptair légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Amman Queen Alia Nemzetközi Repülőtér (AMM) között.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két egymásba nyíló terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. Az Ammanba induló közvetett járatok, légitársaságtól függően a 2A vagy a 2B terminálról indulnak. Járatunk pontos terminálinformációját a repülőjegyünkön, online vagy mobil jegykezelés esetén a beszállókártyánkon ellenőrizhetjük. Abban az esetben, ha még otthonról igénybe vettük az online check in szolgáltatást, a kinyomtatott beszállókártyával szintén az adott légitársaság szerinti terminálra kell menni, amennyiben szeretnénk poggyászt is feladni. A jegykezelés, a poggyászok feladása és a biztonsági ellenőrzés a terminálok felső szintjein történik. Az ellenőrzések után a tranzit területén több ponton is megtaláljuk a vámmentes Heinemann Duty Freet, ahol a legnagyobb kozmetikai cégek termékeit, parfümöket, minőségi italokat, dohányárut és édességeket vásárolhatunk. Egyedi magyar ajándéktárgyakat, minőségi hazai borokat és delikátesz élelmiszereket a Memories of Hungaryban, a Budapest & Musicban és a Hungarikum Wine & Fine Foodban szerezhetünk be. Az éttermek terén válogathatunk a görög, olasz, ázsiai és a spanyol konyha ételei közül, vagy a gyorséttermek kínálataiból.

A repülőtér egész területén két órán keresztül használhatjuk az ingyenes wifi szolgáltatást, valamint ATM automaták, pénzváltó, haj és masszázs szalon, játszótér és egy kilátóterasz is a rendelkezésünkre áll. A kilátóterasz minimális díj ellenében a nap 24 órájában látogatható.

Hasznos információk

A légitársaságok check in pultjai általában a járatok indulása előtt két órával nyitnak ki. Ajánlatos legkésőbb már ekkor a repülőtérre érkezni és elkezdeni a jegykezelést. A budapesti repülőtér a központtól 22 km-re fekszik. A repülőtérre leggyorsabban taxival vagy a miniBUD reptéri minibuszokkal utazhatunk. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a repülőtérre jutni, akkor az M3-as metróval a Kőbánya-Kispest végállomásig utazhatunk, ahonnan a 7-8 percenként közlekedő 200E busz járatai biztosítják a transzfert a terminál elé. Az autóval érkezők a 4-es gyorsforgalmi úton közelíthetik meg. A terminál előtt több parkolási lehetőség közül is választhatunk, legyen szó akár hosszú vagy rövid távú parkolásról. Magyar állampolgárok vízummal és érvényes útlevéllel utazhatnak Jordániába. A vízumot a Jordán Királyság budapesti Tiszteletbeli Konzulátusán vagy érkezéskor a repülőtéren lehet felvenni. A vízum egy hónapos tartózkodásra jogosít, amit hosszabb tartózkodás esetén, a helyi rendőrségen lehet meghosszabbítani.

Mire számíthatunk Ammanban

Jordánia északnyugati dombos területén fekvő Ammanban forró, száraz nyarak és enyhe telek vannak. Nyáron 35 fok körüli hőmérsékletek, télen pedig fagypont feletti értékek a jellemzőek. Érkezéskor plusz egy órás időeltolódással számolhatunk. Amman repülőtere a belvárostól 30 km-re fekszik. A városba kényelmesen és olcsón utazhatunk a Sariyah shuttle buszokkal vagy taxival

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.