Ammán

2020. febr. 26.2020. febr. 27.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ammán területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Mena Tyche Hotel Amman, Corp Amman Hotel és AlQasr Metropole Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ammán területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ammán területén

12 893 Ft-tól
16 519 Ft-tól
39 484 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Ammán városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,8
Gasztroturisták
8,5
Családos utazók
6,8
Szabadtéri programok rajongói
6,8
Kalandvágyó utazók
Tagi vélemények (147)
. Troy
. TroyMiravet
2017. 01. 06.

Ammán minden első látogatóját megbocsáthatják annak gondolására, hogy a hely csak egy hatalmas, nem tervezett terjeszkedés. Bár ez igaz lehet, a város érdekes metafora a bizalmat sújtó arab nemzetek számára, bár ebben az esetben az amerikai befolyás erõs. Akárcsak Bejrút és Kairó az 1960-as években, Amman egy lenyűgöző, kozmopolita város, amely nemcsak a különböző arab kultúrák kereszteződésén áll, hanem a nyugati érintkezési pontokon is. A hely széles körű jellemzése nem különbözik Németország vagy Svájc egyes részeitől: egyrészt a globális falut öleli fel, másrészt meglehetősen konzervatív és helyesen tartja fenn saját hagyományait és identitását. Mindezen okok miatt imádom a helyet.

Trinity
TrinityLos Angeles
2014. 07. 20.

Ammán volt a kapu a Jordánia Szentföldjéhez. Mivel Jordánia legnagyobb városa, forgalmas és zsúfolt, sok autóval és emberrel. A városba érkezve és onnan kiindulva rengeteg házat és vállalkozást lát a dombok mentén. Milyen látvány látni! Az utcák tiszta voltak, és a helyiek nagyon szépen bántak velünk. A 8 kör alapján tudd, hogy körülkerülj, tudd, hová kell menned. A legfontosabb, hogy segít megtudni, melyik körben helyezkedik el a szállodája.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2013. 03. 31.

Ammán egy csodálatos város, amelyet tovább szeretnék felfedezni. Az Ószövetség sokkal értelmesebb, ha Jordániát látja.

Nicole Dawas
Nicole Dawas
2019. 04. 30.

So many shops and locals! Excellent way to get a true taste of Amman! BEST food in town as well!

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 14 504 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ammán városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 21 757 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 16 116 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 16 754 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ammán városában az átlagos február havi hőmérséklet 8,9 °C/48,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,5 °C/90,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 3,8 °C/38,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Ammán városához a legközelebb eső repülőtér Amman Civil - Marka (ADJ) (5,60 km). További közeli repülőterek: Ammán Queen Alia (27,09 km)

Utazás tervezése ide: Jordánia