Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Agadir útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Agadir

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

60 399 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

1

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 3098 kilométer

4ó 45p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Agadir

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015 novemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Agadirba

Budapestről a marokkói kikötővárosba, Agadirba, csak közvetett járatok indulnak. A Norwegian Air Shuttle, Air Berlin, Qatar Airways, Luxair és a Brussels Airlines légitársaságok biztosítanak a hét minden napján közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Agadir Al Massira Nemzetközi Repülőtér (AGA) között.

Terminál információ

A budapesti repülőtéren két egymásba nyíló terminál szolgálja ki az összes induló és érkező járatot. A terminálok felső szintjein találjuk az utasfelvételi pultokat, valamint az önkiszolgáló check-in automatákat. Az Agadirba induló járatok légitársaságoktól függően a 2A vagy a 2B terminálból indulnak. A pontos terminál információt a repülőjegyünkön, online jegykezelés esetén a beszállókártyánkon találunk. A jegykezelés és az utasbiztonsági ellenőrzés után a tranzit területén többféle üzlet és éttermek kínálataiból válogathatunk. Kellemes környezetben, személyre szabott VIP szolgáltatások mellett várakozhatunk a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business és MasterCard prémium várókban. Ha vásárlással szeretnénk eltölteni a várakozási időt, vámmentes termékeket, parfümöket, kozmetikumokat, italokat és dohányárut a Heinemann Duty Freeben, ajándéktárgyakat és szuveníreket a Budapest & Music és Memories of Hungary üzletekben, tradicionális magyar élelmiszereket és borokat a Hungaricum Wine & Fine Foodban, utazási kellékeket és szórakoztató elektronikai cikkeket a Virginben és a Tech2goban vásárolhatunk. A terminálon az üzletek mellett számos nemzetközi konyha is helyet kapott, mint a görög, francia, olasz  vagy az ázsiai. Aki a hazai ízeknél maradna, az térjen be a kiváló magyaros ételeket kínáló Gundelbe. A repülőtéri üzletek és éttermek a járatok indulásához igazodva tartanak nyitva, de minden napszakban lehet találni működő vendéglátó egységet. A terminál egész területén két órán keresztül ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. ATM automatát és pénzváltót csak a biztonsági ellenőrzés után a SkyCourtban, vagy az alsó érkezési szinten találunk.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával érkezni és megkezdeni a jegykezelést. Marokkóba 30 napot meg nem haladó tartózkodás esetén vízum nélkül, érvényes útlevéllel utazhatunk. Az útlevélnek a tervezett beutazás napjától még 3 hónapig érvényesnek kell lennie. Marokkó hivatalos fizetőeszköze a marokkói dirham (MAD). Indulás előtt ne felejtsünk el pénzt válni, mivel a marokkói pénzváltók és bankok csak a fontosabb konvertibilis valutákat (EUR, USD, CHF, GBP, CAD) fogadják el.

Mire számíthatunk Agadirban

Az Atlanti-óceán partján fekvő Agadirnak száraz szubtrópusi éghajlata van. Nyáron kellemes 25 fok körüli hőmérsékletek vannak és télen sem esik általában lejjebb a hőmérséklet 15 foktól. Marokkóban nincs külön téli és nyári időszámítás, így érkezéskor téli időszakban -1 órás, nyári időszakban -2 órás időeltolódással számolhatunk. A repülőtér a belvárostól 25 km-re fekszik. A központba Agadir külvárosáig, Inezgane-ig közlekedő 22-es busszal vagy taxival utazhatunk. Inezgane-ből a 20-as, 24-es és a 28-as buszok biztosítják a transzfert a belvárosba. A buszjegy ára kb. 10 dirham (300 forint). Ha a taxit választjuk kb. 200 dirham (6000 forint) viteldíjjal kalkulálhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.