Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Århus útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Århus

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

57 899 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1150 kilométer

4ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

SAS

Århus

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Århus csak egy repülőtérrel rendelkezik: Århus.
A Skyscanneren Budapest indulású, Århus úti célú járatra talált legjobb ár 57 899 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
4ó 30p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Århus úti célig.
Nincs légitársaság, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Århus úti célhoz.
Nincsenek Budapest indulással Århus úti célba tartó járatok július hónapban.

A feltüntetett információk 2015. októberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Aarhusba

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) közvetlen járatok nem indulnak a dániai Aarhus Repülőtérre (AAR). A leggyorsabban egy átszállással a SAS Scandinavian Airlines és a Ryanair légitársaságok közvetett járataival utazhatunk. Két átszállással a Finnair, Lufthansa, Austrian Airlines, Qatar Airways és a British Airways légitársaságok biztosítják a légi összeköttetést Budapest és Aarhus között.

Terminál információk

A SAS Scandinavian Airlines, Lufthansa és az Austrian Airlines járatai a 2A terminálból, a Ryanair, Finnair, Qatar Airways és a British Airways gépei a 2B terminálból indulnak. A jegykezelést intézhetjük a terminálok indulási szintjén a check-in pultoknál és az önkiszolgáló check-in automatákon, online formában vagy mobil applikáción keresztül. A poggyászok védőfóliázását a TrueStar Group csomagfóliázó cég biztosítja, amit mind két terminálon megtalálunk. ATM automatákat az alsó szinten az érkezési csarnokban és a tranzit területén a SkyCourtban találunk. Az indulási csarnokban nincs ATM. A jegykezelés és a biztonsági ellenőrzés után a két terminál utasai a közös tranzit területre érkeznek, ahol üzletekben, éttermekben és bárokban tölthetik el a várakozási időt. Kisebb ajándéktárgyakat a Budapest & Musicban, a Gift Pointban és a Memories of Hungaryban, minőségi magyar borokat és delikátesz hazai élelmiszereket a Hungaricum Wine & Fine Foodban szerezhetünk be. Klasszikus vámmentes termékeket, mint a parfümök, kozmetikai cikkek, italok és dohányáru a Heinemann Duty Freeben találunk. Ha megéheztünk válogathatunk a hazai és nemzetközi konyha kínálataiból vagy a gyorséttermek ajánlatai közül. Kedvenc italunkat, kávénkat a Costa Coffee és Caffé Ritazza kávézókban vagy a The Terrace bárban fogyaszthatjuk el. A Costa Coffee mellett a legkisebbek örömére egy játszótér van kialakítva. Exkluzív körülmények között várakozhatunk a Celebi-Platinum, SkyCourt, Menzies és a MasterCard várókban. A terminál egész területén két órán keresztül ingyenes vezeték nélküli internet érhető el.

Hasznos információk

A jegykezelés és a poggyászok feladása legkésőbb a járatok indulása előtt két órával kezdődik. Tanácsos már ekkor a repülőtérre érkezni. A városból a Kőbánya-Kispest metróvégállomástól induló 200E busszal, taxival vagy a háztól házig közlekedő AirportShuttle minibuszokkal juthatunk a repülőtérre. Aarhusba érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel utazhatunk. Dánia az Európai Unió tagállama, viszont az eurózónába nem tartozik, így a hivatalos fizetőeszköze a dán korona. Indulás előtt ajánlatos kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, ami Dániában ingyenes, orvosilag indokolt egészségügyi és kórházi ellátásra jogosít.

Mire számíthatunk Aarhusban

A Jylland félszigeten fekvő Aarhusban sokszor kiszámíthatatlan az időjárás. A nedves kontinentális éghajlatnak köszönhetően sok csapadék esik és gyakran erős szél fúj. Télen gyakori havazással és faggyal, nyáron hűvös, inkább tavaszi hőmérsékletekkel számolhatunk. A repülőtér 36 km-re fekszik a belvárostól. A repülőtér és Aarhus központja között kizárólag a 925X busz biztosítja a transzfert. Az út 50 percig tart és kb. 100 DKK a jegy ára. A buszok a charter járatokhoz igazodva közlekednek. A terminál előtt várakozó taxikkal kb. 650 DKK-ért utazhatunk a városba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.