Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Brüsszel - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Brüsszel ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

9 203 Ft

Közvetlen légitársaságok

3

Járatok a héten

38

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1133 kilométer

1ó 50p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Brussels Airlines

Budapest

1 repülőtér

Brüsszel – Budapest járatok

A feltüntetett információk 2015. augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Brüsszelből Budapestre

Brüsszelből két repülőtérről utazhatunk Budapestre. Az egyik a Brüsszel Nemzetközi Repülőtér, ahonnan a Brussels Airlines indít naponta közvetlen járatokat Budapestre. A másik a Charleroi Repülőtér, ami főleg a fapados légitársaságokat szolgálja ki. Innen a hét minden napján a Wizz Air, valamint szerda és vasárnap kivételével naponta a Ryanair biztosít közvetlen légi összeköttetést Brüsszel és Budapest között. Közvetett, egy átszállásos járatokat a Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, British Airways, Germanwings, Air France és a KLM légitársaságok indítanak.

Terminál információk

A brüsszeli repülőtér a belvárostól 11 km-re észak-keletre fekszik. A repülőtérnek egy nagy terminálja van. Az indulási oldal két csarnokkal a Pier A-val és a Pier B-vel üzemel. A Pier A csarnok a schengeni térségbe induló járatokat szolgálja ki, így a Brussels Airlines budapesti járatait is. A légitársaságok check-in pultjait a terminál harmadik emeletén találjuk. Ha szeretnénk elkerülni a pultoknál való sorban állást, akkor használjuk a kihelyezett jegykezelő automatákat. A jegykezelés és az utasbiztonsági ellenőrzés után a tranzit területére jutunk, ahol üzletekben és éttermekben tölthetjük el a várakozási időt. Az Epicureban a világ minden tájáról származó tea- és kávékeverékeket, ízesített olajokat, édességeket, pezsgőt és minőségi borokat vásárolhatunk. A legjobb belga csokoládét gyártó Neuhaus, Godiva és Corné Port-Royal termékeit a The Belgian Chocolate Houseban szerezhetjük be. A terminálon a divat világmárkái is helyet kaptak, mint a Victoria's Secret, Sarah Pacini, Desigual és a McGregor. Ha megéheztünk, látogassunk el a nemzetközi és belga ételeket kínáló Belgorama önkiszolgáló éttermébe vagy a tenger gyümölcseiből készült ételekre és sushira specializálódott Black Pearlsbe.

A Charleroi Repülőtér 45 km-re délre fekszik Brüsszel belvárosától. A terminál indulási csarnokában találjuk a légitársaságok check-in pultjait. Ha kényelmesen és gyorsan szeretnénk átjutni a jegykezelésen és a biztonsági ellenőrzésen, akkor válasszuk a Priority Lane szolgáltatást. A tranzit területén megtaláljuk az International Duty Freet ahol parfümöket, kozmetikai termékeket, italokat és belga specialitásokat vásárolhatunk. Belga és nemzetközi magazinokat, újságokat és könyveket az Airport Newsban szerezhetünk be. Még indulás előtt gyors harapnivalókat a Méli-Mélo és a Le chariot Paul bisztrókban fogyaszthatunk. Az utazók körében népszerű Le Bar Leffeben a kiváló belga sörök és ételek mellett élvezhetjük a kifutópályára nyíló kilátást.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három órával érkezni. Brüsszel belvárosából vonattal kb. 17 perc alatt, a De Lijn busztársaság járataival pedig kb. 35 perc alatt juthatunk a Brüsszel Nemzetközi Repülőtérre. A vasútállomás a terminál -1. szintjén, a buszmegálló a 0. szinten van. A Charleroi Repülőtérre vonattal a leggyorsabb és a legolcsóbb eljutni. A Charleroi-South vonatmegállótól a repülőtéri terminálhoz közvetlen buszjáratok biztosítják a transzfert.

Mire számíthatunk Budapesten

Budapesten, csakúgy mint Brüsszelben, a nyarak melegek, a telek hidegek. Azonban kevesebb csapadékkal lehet itt számolni, mint a belga fővárosban. A repülőtér a várostól 22 km-re fekszik. Leggyorsabban és legegyszerűbben taxival vagy az AirportShuttle minibuszaival juthatunk a belvárosba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.