Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Bari - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Bari ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

13 128 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

4

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 726 kilométer

1ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Budapest

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2016 áprilisban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Bariból Budapestre

Dél-Olaszország második legnagyobb városából, Bariból, közvetlen és közvetett járatokkal is repülhetünk Budapestre. Hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap a Wizz Air légitársaság biztosít közvetlen légi összeköttetést Bari Nemzetközi Repülőtér (BRI) és Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) között. Közvetett, egy vagy két átszállásos járatokat a Lufthansa, Alitalia, Air Berlin, Air France és a KLM légitársaságok biztosítanak Bari és Budapest között.

Terminál információk

Bari Nemzetközi Repülőtér, más néven Karol Wojtyla Nemzetközi Repülőtér a Puglia régió legforgalmasabb repülőtere, ahol egy kicsi, de jól felszerelt terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. Az indulási csarnokot, ahol a jegykezelés, a poggyászok feladása és az úti okmányok ellenőrzése történik, a terminál felső emeletén találjuk. A jegyeinket a pultokon kívül kezeltethetjük még otthonról online formában vagy mobil applikáción keresztül. Ha már kinyomtatott beszállókártyákkal érkezünk és csak kézipoggyászunk van, a check-in pultokat kihagyva egyenesen a biztonsági ellenőrzéshez mehetünk. Az indulási csarnokban újságokat, magazinokat, könyveket, snackeket és alkoholmentes italokat a Giunti al Punto Bookstore-ban szerezhetünk be, egy finom pohár olasz bort a De Canto bárban, gyors falatokat pedig a Hamburgeriaban fogyaszthatunk. Az indulási szinten találunk még ATM automatát és gyógyszertárat is. Pénzváltó csak az alsó, érkezési szinten van. A biztonsági ellenőrzés után, a tranzit területén már többféle üzlet és bár kínálatából válogathatunk. Divatos női és férfi ruházatokat és kiegészítőket a Marina Militare Abbigliamento-ban, a Nabu Mont Blancban és a 4giveness-ben, a legnagyobb parfümházak illatait és kozmetikai termékeit, minőségi olasz borokat, italokat, dohányárut, édességeket és kiegészítőket a Traveller's Worldban vásárolhatunk. Ha megéheztünk, könnyed olasz falatokat, friss salátákat, ízletes tésztákat a La Trulleria e Bar Peroniban és a Bottega dei Saporiban fogyaszthatunk. Ha indulás előtt inkább pihenéssel töltenénk el a várakozási időt, válasszuk az exkluzív szolgáltatásokat kínáló VIP prémium várótermet.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt minimum két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. A repülőtéren tanácsos folyamatosan figyelemmel követni az információs kijelzőkön a járatunkra vonatkozó információkat, mivel nagyobb forgalom esetén a kapuk száma változhat. A repülőtér Bari központjától 19 km-re fekszik. Az autóval érkezők az SS16-os úton közelíthetik meg. A terminál előtt rövid és hosszú távú parkolók állnak az autósok rendelkezésére. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a repülőtérre jutni, választhatjuk a Pugliairbus, AMTAB Urban Service, Tempesta és a Terravision buszjáratokat, vagy az FR2 szerelvényeit. Busszal kb. 30 perces, vonattal pedig kb. 20 perces menetidőkkel számolhatunk.

Mire számíthatunk Budapesten

Budapest repülőtere a várostól 22 km-re fekszik. A központba a leggyorsabban a terminál előtt várakozó taxikkal vagy a miniBUD minibuszokkal utazhatunk. Ha a tömegközlekedést részesítjük előnyben, akkor a 200E busz járataival a Kőbánya- Kispest metrómegállóig utazhatunk, ahonnan az M3-as metróval folytathatjuk az utazást. Budapesten nyáron gyakran 30 feletti hőmérsékletek, télen pedig fagypont körüli értékek a jellemzőek.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.