Járatok innen: Párizs ide: Emilia–Romagna

Akciós repülőjegy-ajánlatok Párizs területéről Emilia–Romagna repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Párizs területéről Emilia–Romagna területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Párizs területéről Emilia–Romagna területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése10 359 Ft, Bologna
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő1 óra 40 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérPárizs Beauvais Tille
A legnépszerűbb légitársaságokAir France

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Párizs és Emilia–Romagna között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 10 359 Ft. Ez Emilia–Romagna átlagos jegyárához (55 149 Ft) képest jó lehetőség.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Párizs és a(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Párizs és a(z) Parma repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Párizs és a(z) Forlì repülőtér között. Párizs és a(z) Rimini repülőtér között pedig általában július a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Párizs és Emilia–Romagna között 2024. június 12., szerda napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Párizs Beauvais Tille repülőtér közvetlen járatokat kínál Emilia–Romagna területére.
Ha Párizs a kiindulópontod, Emilia–Romagna területén Bologna a legolcsóbb úti cél. Bologna legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Bologna Gugliemo Marconi.
Az átlagos menetidő Párizs és Emilia–Romagna között 1 óra és 40 perc.
Legnépszerűbb járatok