Járatok innen: New York ide: Kalifornia

Akciós repülőjegy-ajánlatok New York területéről Kalifornia repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel New York területéről Kalifornia területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés New York területéről Kalifornia területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése45 254 Ft, Los Angeles
A legolcsóbb hónap a repülésremájus
Átlagos menetidő6 óra 11 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérNew York Newark Liberty Intl
A legnépszerűbb légitársaságokUnited

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot New York és Kalifornia között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 45 254 Ft. Ez Kalifornia átlagos jegyárához (136 767 Ft) képest jó lehetőség.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre New York és a(z) Santa Rosa repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre New York és a(z) Ontario La repülőtér között. Általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre New York és a(z) San Diego nemzetközi repülőtér között. New York és a(z) Santa Ana John Wayne repülőtér között pedig általában június a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg New York és Kalifornia között 2024. május 29., szerda napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) New York Newark Liberty Intl repülőtér és a(z) New York John F Kennedy repülőtér is kínál közvetlen járatot Kalifornia területére.
Ha New York a kiindulópontod, Kalifornia területén Los Angeles a legolcsóbb úti cél. Los Angeles legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Los Ángeles Internacional.
Az átlagos menetidő New York és Kalifornia között 6 óra és 11 perc.
Legnépszerűbb járatok