Köln

2019. júl. 4.2019. júl. 5.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Köln területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Novum Hotel Silence Garden Köln Brück, NH Collection Köln Mediapark és Courtyard Cologne. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Köln területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Köln területén

24 337 Ft-tól
30 647 Ft-tól
44 528 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Köln városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,3
Művészet & Design kedvelők
8,0
Családos utazók
7,3
Hátizsákosok
6,6
Kalandvágyó utazók
Tagi vélemények (137)
Katherina N.
Katherina N.Aachen
2017. 02. 05.

Köln egy mesés város, megkülönböztető képességgel. Közvetlenül a Rajnán fekszik, ez a hely történelemben gazdag egészen a Római Birodalomig. Köln is a szabadság, a humor és a kulturális sokszínűség mellett áll. Köln szereti a Kölsch-jét, akárcsak az „Allaaf” karnevál. Nehéz nem szerelmes ebbe az egyedülálló városba, a humoros lakosságával. Azok, akiknek az ideje van, meg kell próbálnia távolodni a turista útvonalaktól, és megismerni a várost saját különleges varázsaival.

Make Molins
Make MolinsBarcelona
2017. 12. 05.

I went there driven by the beautiful cathedral (which is impressive, by the way), but was a little bit deceived by the rest of the city.

gerard zaccagni
gerard zaccagniPhiladelphia
2017. 07. 13.

Great place, make sure you try the local Kölsch beer and eat a Döner sandwich

m1hausen™
m1hausen™Köln
2016. 03. 28.

In my opinion: No. 3 City of Germany (after Berlin and Hamburg) - with more than one Million inhabitants it's the greatest town in the west of Germany. Town was bulid by Romans as Colonia Claudia Ara Aggrippinensium (CCAA) for more than 2000 years ago. That means also that Cologne is one of the oldest Cities in Europe. The Cologne Cathedral is the most visited building in the Country. Even the town is well known for the "fifth season", called Carnival. Often the People of Cologne say: Cologne is Not only a town, it's a feeling. Last but Not least there is a local Speciality called Kölsch, a beer.

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 28 123 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Köln városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 47 232 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 33 531 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 35 304 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Köln városában az átlagos június havi hőmérséklet 17,6 °C/63,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 23,6 °C/74,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 1,6 °C/34,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Köln városához a legközelebb eső repülőtér Köln (CGN) (18,61 km). További közeli repülőterek: Düsseldorf (37,78 km) Essen (49,59 km)

Utazás tervezése ide: Németország