Köln

2019. aug. 27.2019. aug. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Köln területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Pullman Cologne, NH Collection Köln Mediapark és Tryp by Wyndham Köln City Centre. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Köln területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Köln területén

762 Ft-tól
990 Ft-tól
2 188 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Köln városáról?

9,8
Történelemrajongók
7,7
Családos utazók
7,5
Hátizsákosok
7,4
Művészet & Design kedvelők
6,5
Éjszakai élet rajongói
Tagi vélemények (142)
Katherina N.
Katherina N.Aachen
2017. 02. 05.

Köln egy mesés város, megkülönböztető képességgel. Közvetlenül a Rajnán fekszik, ez a hely történelemben gazdag egészen a Római Birodalomig. Köln is a szabadság, a humor és a kulturális sokszínűség mellett áll. Köln szereti a Kölsch-jét, akárcsak az „Allaaf” karnevál. Nehéz nem szerelmes ebbe az egyedülálló városba, a humoros lakosságával. Azok, akiknek az ideje van, meg kell próbálnia távolodni a turista útvonalaktól, és megismerni a várost saját különleges varázsaival.

Make Molins
Make MolinsBarcelona
2017. 12. 05.

I went there driven by the beautiful cathedral (which is impressive, by the way), but was a little bit deceived by the rest of the city.

gerard zaccagni
gerard zaccagniPhiladelphia
2017. 07. 13.

Great place, make sure you try the local Kölsch beer and eat a Döner sandwich

m1hausen™
m1hausen™Köln
2016. 03. 28.

In my opinion: No. 3 City of Germany (after Berlin and Hamburg) - with more than one Million inhabitants it's the greatest town in the west of Germany. Town was bulid by Romans as Colonia Claudia Ara Aggrippinensium (CCAA) for more than 2000 years ago. That means also that Cologne is one of the oldest Cities in Europe. The Cologne Cathedral is the most visited building in the Country. Even the town is well known for the "fifth season", called Carnival. Often the People of Cologne say: Cologne is Not only a town, it's a feeling. Last but Not least there is a local Speciality called Kölsch, a beer.

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 27 854 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Köln városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 46 781 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 33 211 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 35 116 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Köln városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 18,9 °C/65,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 23,6 °C/74,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 1,6 °C/34,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Köln városához a legközelebb eső repülőtér Köln (CGN) (18,61 km). További közeli repülőterek: Düsseldorf (37,78 km) Essen (49,59 km)

Utazás tervezése ide: Németország