Repülőjegyek a(z) Ben Gurion Intl repülőtérről ide: Kalifornia

Repülőjegy-ajánlatok a(z) Ben Gurion Intl repülőtérről Kalifornia területére

Olcsó repülőjegyeket keresel a(z) Ben Gurion Intl repülőtérről Kalifornia területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés a(z) Ben Gurion Intl repülőtérről Kalifornia területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése259 846 Ft, Los Angeles
A legolcsóbb hónap a repülésreaugusztus
Átlagos menetidő15 óra 7 perc
Átlagos heti járatszám43
A legnépszerűbb légitársaságokEL AL Israel Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Igen, jelenleg közvetlen repülőjárattal repülhetsz a(z) Ben Gurion Intl repülőtérről a(z) Los Ángeles Internacional repülőtérre, illetve a(z) San Francisco Internacional repülőtérre Kalifornia területén.
Megnéztük az összes oda-vissza járatot a(z) Ben Gurion Intl repülőtér és Kalifornia között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 259 846 Ft. Ez Kalifornia átlagos jegyárához (436 806 Ft) képest jó lehetőség.
A(z)Ben Gurion Intl repülőtérről a(z) Ontario La repülőtérre jelenleg szeptember a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Ben Gurion Intl repülőtérről a(z) San Diego nemzetközi repülőtérre jelenleg szeptember a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Ben Gurion Intl repülőtérről a(z) Santa Ana John Wayne repülőtérre jelenleg június a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Ben Gurion Intl repülőtérről a(z) San José nemzetközi repülőtérre pedig általában szeptember folyamán a legolcsóbb a repülés.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg a(z) Ben Gurion Intl repülőtér és Kalifornia között 2024. augusztus 26., hétfő napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Ha a kiindulási repülőtered Ben Gurion Intl, Kalifornia területén Los Angeles a legolcsóbb úti cél. Los Angeles legolcsóbb repülőtere jelenleg Los Ángeles Internacional.
Az átlagos menetidő a(z) Ben Gurion Intl repülőtér és Kalifornia között 15 óra és 7 perc.
Legnépszerűbb járatok