Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Burgasz útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Burgasz

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

23 078 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Burgasz

1 repülőtér

A cikkben szereplő információk 2015 augusztusában aktuálisak biztosan

Járat információk a Budapest – Burgasz vonalon

Burgasz főleg nyaranta kedvelt úti cél, és közvetlen járatokkal is általában van módunk eljutni a népszerű üdülőhelyre. A Wizz Air fapados légitársaság indít közvetlen járatokat, a hét több napján is, így rugalmasan választhatjuk meg az utazásunk időpontját. Kevésbé praktikus, de átszállással is utazhatunk. Ezt a verziót akkor érdemes választanunk, ha az átszállás helyén is van valami tennivalónk, vagy megejtenénk ott egy városnézést – illetve, ha a számunkra optimális utazási időpontban nincs éppen közvetlen járat. A gépek a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről indulnak, és Burgasz repülőterén landolnak, ami valamivel több mint 10 km távolságra található a várostól.

Terminál információk

A Wizz Air járatai a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2 B termináljáról indulnak, ami ideális terep ahhoz, hogy kellemesen töltsük el a várakozás perceit, illetve óráit. Nem kell a mobilnetünket sem fogyasztani, ugyanis 2 órán át ingyenesen használhatjuk a reptér wifi hálózatát. Emellett elmaradt ügyeinket is intézhetjük, legyen szó akár pénzváltásról, készpénz felvételről vagy levél, illetve számla feladásról. Delikát élelmiszereket, parfümöket, kozmetikumokat és egyéb termékeket kedvező áron vehetünk a terminál vámmentes üzletében.  Ha pedig ennénk még valamit az utazás előtt, akkor jóféle pizzák és tésztaételek, baguettek, szendvicsek és sütemények várnak a terminál vendéglátó egységeiben.

A gépek Burgasz repülőterének 2-es terminálján landolnak, ahonnan könnyű a bejutás Burgaszra. A buszmegálló az induló járatok terminálja előtt van. A 15-ös számú járattal juthatunk be Burgasz pályaudvarára, ahonnan továbbutazhatunk a környező üdülő-települések valamelyikére. Taxival is utazhatunk a reptérről, az airport az Eko taxi céggel szerződött, és interneten keresztül előre lefoglalhatunk magunknak egy taxit. A kocsi bérlés is működő megoldás Burgaszon, több autókölcsönző is üzemeltet átvételi pontot a reptér közelében. Praktikus megoldás, ha a kiszemelt autót már előre, az interneten keresztül lefoglaljuk – így biztos, hogy az igényeinknek leginkább megfelelő gépjármű típussal fedezhetjük fel a környéket.

Hasznos információk

A budapesti reptérre legalább két órával az indulás előtt érkezzünk ki, hacsak nem akarjuk, hogy egy merő rohanás legyen az indulás. A biztonsági ellenőrzések ugyanis elég sok időt vehetnek igénybe. A jegykezelés, a poggyászfeladás, a kézi poggyász átvizsgálása után fennmaradó időben pedig ügyintézésre, étkezésre vagy vásárolgatásra is van lehetőségünk.

Bulgáriába magyar állampolgároknak nem kell vízum, az úti okmány pedig útlevél, vagy az újabb, kártya alakú személyi igazolvány lehet. Az ideiglenes személyit a helyi hatóságok nem fogadják el úti okmányként! Ha kiskorú szülei nélkül utazik, akkor fontos, hogy legyen nála egy írásos szülői meghatalmazás, angol vagy bolgár nyelven.

Burgaszi infómorzsák

Burgasz éghajlata kellemes, a forró nyarak strandolásra ideálisak, a tengervíz hőmérséklete is kellemes (akár a 27-28 Celsius fokot is elérheti). Bulgáriában a hivatalos fizetőeszköz a leva, a pénzváltás a bankokban a legbiztonságosabb.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.