Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Stuttgart - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Stuttgart ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

11 753 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

13

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 758 kilométer

1ó 20p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

eurowings

Budapest

1 repülőtér

Stuttgart-Budapest járatok

A feltüntetett információk 2015. júniusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Stuttgartból Budapestre

A Stuttgart-Budapest viszonylaton közvetlen járatokat csupán a Germanwings biztosít. Az Air France, Lufthansa, Air Serbia, Swiss, Air France, KLM, Air Berlin vagy British Airways utasaiként egy átszállásra kell számítani. A járatok a Stuttgarti repülőtérről (STR) indulnak és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren (BUD) landolnak.

Terminál információk

A repülőtéren összesen négy terminál található. Érkezéskor az adott légitársaság check-in pultjánál fogják úti okmányainkat és jegyünket kérni és itt tudjuk majd poggyászunkat is feladni. Ezután jutunk át a tranzit térületére. A beszállókapuk a járat indulását megelőző 30 perccel nyitnak, ahol még egy repülőjegy és úti okmány ellenőrzés vár ránk.

A repülőtér teljes területén élvezhetjük a wifit, melyhez hozzáférési kódot, készülékünk segítségével a HotSpot Portalon kérhetünk. A repülőtér számos egyéb szolgáltatást is biztosít utazóközönsége számára, legyen szó instant fotó készítésről, pénzváltásról, bank automatáról, kulcsmásolásról vagy postáról, a terminálokon mindenre találunk megoldást.

Hasonlóan jól felkészültek a terminálok az éhes vagy vásárolni vágyó utasok kiszolgálására is. Közel húszféle étterem és kávézó közül válogathatunk, attól függően, hogy csak egy gyors szendvicsre van időnk vagy éppen kényelmesen elüldögélnénk egy korsó német sör, ízletes kávé vagy valamelyik elegánsabb étterem ázsiai, olasz vagy kontinentális ízei mellett.

Nincs veszve semmi, ha pár ajándéktárgy beszerzésére már nem jutott időnk a városban. Az 1 és a 3 terminál harmadik emeletén a Travel Value and Duty Free Shopnál, a Bon Voyage üzletében, vagy az ötödik emeleten, a Flight Shopban könnyedén pótolhatjuk ezt, de ha éppen a divat világában kalandoznánk, térjünk a be a Catwalk, Dresscode, Jett Setter Trend vagy Hallhuber üzleteibe.

És hogy a kicsik se unatkozzanak, a 3 és 4 terminálokon található játszótereken (Kiddieland) az ő szórakoztatásuk is biztosított és bizonyosan kedvükre való lesz, a 3 terminál harmadik emeletén található Regensburger márkabolt is, hatalmas puzzle kínálatával.

Hasznos információk

A repülőtér a várostól 13 km-re délre, döntő részben Echterdingen és Filderstadt területén fekszik, könnyedén megközelíthető busszal, metróval, autóval. Amennyiben vonattal (S-Bahn) érkezünk ki, csupán egy lift, lépcső vagy a mozgólépcső választ el az 1 és 3 termináloktól. Mind a négy terminál pár perc sétára van a buszmegállóktól és a parkolótól. Kocsival egészen az 1 és 3 terminálok érkező oldaláig el lehet hajtani, ahonnan mindössze egy rövid sétát kell tennünk a check-in pultokhoz. A terminálok induló oldalai direkt összeköttetésben állnak egymással. Érdemes a járat indulását megelőző 2 órával előbb kiérkezni, hogy mindenre legyen elegendő idő. A repülőtér egész területe akadálymentesített.

Mire számíthatunk Budapesten

Budapestre érkezve nem kell átállítanunk óráinkat. Kontinentális, 4 évszakos klímára számíthatunk. Télen fagypont alá is eshet a hőmérő higanyszála, nyáron előfordul, hogy egy könnyű ing is soknak tűnik. A repülőtérről helyben foglalható taxival, a 200E jelzésű autóbusszal Kőbánya-Kispestig és onnan metróval, vagy a jól ismert szolgáltatóktól bérelt autóval könnyedén elnavigálhatunk, a 14 km-re fekvő belváros felé.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.