Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Düsseldorf - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Düsseldorf ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

23 824 Ft

Közvetlen légitársaságok

4

Járatok a héten

14

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1025 kilométer

1ó 45p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

eurowings

Budapest

1 repülőtér

Düsseldorf-Budapest járatok

A feltüntetett információk 2015. júliusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Düsseldorfból Budapestre

Ha Düsseldorfból Budapestre szeretnénk eljutni, Düsseldorf mindkét repülőtéréről indulhatunk: Düsseldorf Niederrhein (vagy Weeze) repülőtér (NRN) és Düsseldorf Nemzetközi Repülőtér (DUS).

A Niederrhein repülőtérről (NRN) közvetlen járattal Budapestre nem tudunk eljutni. Egyedül a Ryanair szolgáltatásait tudjuk igénybe venni általában olaszországi átszállással.

A Düsseldorf Nemzetközi Repülőtérről Budapestre (DUS)a Germanwings indít közvetlen járatokat, valamint légitársaságtól függően, egy vagy két átszállással repülhetünk az AirBerlin, Scandinavian Arlines, British Airways, KLM, Airfrance, Swiss, Vueling, airBaltic, LOT, Lufthansa, Turkish Airlines, Air Serbia és Alitalia utasaiként.

Terminál információk

A Niederrhein repülőtér északi irányban, 70 km távolságra fekszik Düsseldorftól. Kisméretű légi kikötőről van szó, ami leginkább a Ryanair járatait indítja és fogadja. Helyközi autóbusz járatokkal, vonattal, autóval vagy taxival közelíthető meg. A menetidő forgalomtól függően 1,5-2 óra. A kis terminálon találunk ATM-eket, pénzváltót, limitált számban étkezési lehetőséget és kellemes hangulatú bárokat. A Chacalli Duty Free Shop 450 m2-en elterülő üzletében pedig ajándékokat, kozmetikumokat, italokat vagy dohányárut vásárolhatunk.

A Düsseldorf Nemzetközi Repülőtér 7 km-re északra fekszik Düsseldorf városközpontjától. Vonattal nagyjából 10 perc alatt jutunk el a központi pályaudvarról a Düsseldorf Flughafen állomásra. Az állomástól a terminálig a Sky Trainnel utazhatunk, melynek útja a P4 és P5 parkolókat is keresztezi. Metróval az S11 vonal köti össze a repülőteret a belvárosi Düsseldorf Hauptbahnhof-val, ahová kb. 30 perc a menetidő. Ha busszal érkezünk az induló csarnok előtt tudunk leszállni, bérelt autónkkal pedig az A44 autópályán jutunk el a repülőtérre.

Itt három terminál található, melyek alapvetően egy épületben találhatóak. Az A terminálról indulnak a Germanwings, Lufthansa, LOT, SAS, Swiss gépei. Az Air Berlin, British Airways, Air France utasainak kiindulópontja a B terminál. A C terminál leginkább a nem schengeni övezethez tartozó járatokat fogadja.

Exkluzív termékek, dohányárú, italok, parfümök, világhírű divatházak kollekciói várnak bennünket a Düsseldorf Duty Freeben, és további 60 különböző üzlet áll a vásárolni vágyók rendelkezésére. Ami az éttermeket, bárokat, kávézókat illeti, a hatalmas területen minden igényt kielégítő, széles kínálatból válogathatunk, a helyi szokásokat felelevenítő helyektől, a nemzetközi tradíciókat képviselő éttermekig, legyen szó akár egy gyors szendvicsről vagy à la carte menüről. A repülőtér távcsövekkel felszerelt terasza pedig a kicsiknek is garantált szórakozást ígér.

Hasznos információk

Németország a schengeni övezethez tartozik, ezért ha nincs útlevelünk, személyi igazolvánnyal is utazhatunk. Speciális szükségletekkel élő, illetve idős utasokat dedikált személyzet segíti a repülőtéri navigációban. Ezen igényünket legalább 48 órával az indulás előtt be kell jelentenünk.

Mire számíthatunk Budapesten

Budapestre érkezve télen inkább hideg, fagyközeli hőmérséklettel, nyáron azonban akár 35 fokkal is számolhatunk. Esernyőnkre leginkább tavasszal és ősszel lesz szükségünk.

A Liszt Ferenc Repülőtérről a helyszínen foglalt taxival vagy AirportShuttle-Minibusszal juthatunk el a centrum felé, de igénybe vehetjük a 200E jelzésű autóbuszt is, ami Kőbánya-Kispest metrómegállóig szállít bennünket. Itt átszállva a 3 metróra körülbelül 20 perc alatt a belvárosba jutunk. Időeltolódással nem kell számolnunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.