Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Debrecen - London Luton útvonalon!

járatinformációk innen: Debrecen ide: London Luton

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

12 155 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

8

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1653 kilométer

2ó 55p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

London Luton

1 repülőtér

Debrecen-London Luton járatok

A feltüntetett információk 2015. szeptemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Debrecenből London Lutonba

A Debrecen Nemzetközi Repülőtérről (DEB) kizárólag a Wizz Air közvetlen járataival tudunk elutazni az angliai főváros Luton repülőterére (LTN). A járatok a hét minden napján, naponta egy alkalommal érhetők el.

Terminál információk

A debreceni repülőtér bár nagy forgalmú, mégis nagyon kicsi. Csupán charter járatok és a Wizz Air néhány járata képezik az utasforgalmat, ezt egészíti ki a szállítmányozás és cargo.

Ebből kifolyólag a repülőtéren nagyon könnyű eligazodni, nem túl zsúfolt és nagyon nyugodt hangulatú. A légitársaságok check-in pultjait a központi épület alsó szintjén találjuk. Az utasregisztráció (check-in) a járat indulását megelőző 2 órával kezdődik, és 40 perccel az indulás előtt fejeződik be. A regisztrációhoz szükségünk lesz érvényes útlevélre, kinyomatott beszállókártyánkra és repülőjegyünkre. Az utasbiztonsági- és vámellenőrzést követően a várakozási időt a tranzit váróban tudjuk eltölteni.

Éttermeknek, kávézóknak, üzleteknek alapvetően híján van jelenleg. Ilyesmit inkább a repülőtér 4-5 km-es vonzáskörzetében találunk. A terminálon az Airport Shop vámmentes üzletben finom borok, italok és dohányárú szélesebb kínálatából válogathatunk. Továbbá egy snack bár vendégei lehetünk, ha innák egy finom kávét vagy jól esne egy friss szendvics.

Amennyiben különleges bánásmódban szeretnék részesülni a repülőtér területén, úgy érdemes megrendelni a VIP csomagot, mely magában foglalja a személyi kíséretet, sorbanállás nélküli poggyászfeladást és utasfelvételt, soron kívüli biztonsági ellenőrzést és a korlátlan italfogyasztást kínáló VIP váró használatát. A csomag felnőttel utazó gyermekeknek ingyenes. A szolgáltatásra vonatkozó igényünk előzetes bejelentését e-mailen vagy telefonon tehetjük meg.

Hasznos információk

A debreceni repülőtér a város központjától 7 km-re található. Debrecen belvárosából a repülőtéri buszjáratokkal (Airport bus) vagy taxival a legegyszerűbb eljutni a repülőtérre. Ha autóval érkezünk, akkor repülőtér zárt, a nap 24 órájában nyitva tartó parkolóját vehetjük igénybe. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt minimum két órával megérkezni.

Mivel Anglia nem csatlakozott az euróövezethez, hivatalos pénzneme továbbra is az angol font.

Mire számíthatunk London Lutonban

A lutoni repülőtér kb. 51 km-re fekszik London belvárosától, megközelítése autóval az M1, M25 vagy az A505 műút felől lehetséges.Repülőtéri transzfer buszok 10 percenként induló járatokkal közlekednek a Luton Airport Parkway Station állomáshoz, ahol is vonatra szállva juthatunk el London különböző negyedei vagy a környező települések felé. Közvetlenül a termináltól pedig a National Express wifivel és elektromos aljzatokkal felszerelt buszjárataival utazhatunk tovább Londonba vagy más kisvárosok irányába. A Green Line 757 járatszámú buszaival vagy az easyBus minibuszaival a Victoria pályaudvarig közlekedhetünk tovább.

Lutonba érkezve -1 óra időeltolódással kell számolnunk. Az éghajlat óceáni, a nyári hónapok jellemzően enyhék, a hőmérsékleti maximum 25 fok körül mozog, esőzésre számítani kell. Télen az idő borongós és hűvös, időnként fagyos lehet és havazás is előfordulhat, de viszonylag ritkán.

Londonon belül a minden irányba rendkívül jól kiépített metró- és buszhálózat, illetve az ún. fekete taxik segítségével közlekedhetünk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.