Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Debrecen - London útvonalon!

járatinformációk innen: Debrecen ide: London

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

12 728 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

8

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1623 kilométer

2ó 55p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton és egyéb

6 repülőtér

Repülőjáratok Debrecenből Londonba

A cikkben szereplő információk 2015 júliusában aktuálisak biztosan

Járatinformációk a Debrecen – London vonalon

Nem kell feltétlenül elutaznunk Budapestre, ha a Magyarország keleti területeiről szeretnénk Londonba jutni. Ugyanis a Wizz Air közvetlen repülőjáratokat indít a két város között. Ezek napi rendszerességgel indulnak, így ha időben foglalunk, viszonylag rugalmasan választhatjuk meg utazásunk időpontját. A gépek általában a délelőtti órákban indulnak a Debrecen Airportról, ami a budapesti Liszt Ferenc repülőtér után az ország második legforgalmasabb reptere. A debreceni repülőtér a város főpályaudvarától mintegy 5 km-re fekszik, déli irányba, de a városközponttól sincs messzebb, mint 7 km-re. A járaton London-Lutoni repülőterén landolnak. Ez a reptér a brit főváros 4. legnagyobb reptere, és Londoltól mintegy 45 km-re található, északi irányba.

Terminál információk

A Debrecen Airport-nak egyetlen terminálja van, ahol minden adott a kényelmes várakozáshoz, tágas váróteremben lazíthatunk a gép indulásáig. Ha erre lenne igényünk, akkor egy különleges, VIP szolgáltatáscsomagot is igénybe vehetünk a reptéren. Ebbe hostess kíséret, sorban állás mentes poggyászfeladás és utasfelvétel, soron kívüli utasbiztonsági ellenőrzés, és a kényelmes VIP váróterem használata tartozik – és a váróteremben korlátlan italfogyasztás. A debreceni repülőgép terminálján vásárolgatással is elüthetjük az időt. A terminál üzletében dohánytermékek, minőségi magyar pálinkák, borok és import szeszesitalok kaphatók. A terminálon nincsenek meleg ételeket kínáló éttermek, viszont a büfében szendvicsek és üdítők kaphatók.

A London-Lutoni repülőtérről könnyen bejuthatunk London belvárosába. A vonatok a termináltól 10 percenként induló shuttle buszokkal 10 perc alatt megközelíthető Luton Airport Parkwaytől indulnak, és van olyan, amelyikkel 21 perc alatt eljuthatunk Londonba. Busszal is kényelmesen megközelíthetjük innen Londont, a buszmegállók a terminál közvetlen közelében találhatók. A National Express buszjárataival például mintegy 35 perc alatt juthatunk be Londonba, és mivel a buszokon ingyenes wifi is van, a szeretteinknek gyorsan meg is üzenhetjük, hogy szerencsésen megérkeztünk. Emellett más társaságok járataival is utazhatunk. Drágább megoldás, de taxival is utazhatunk, és bérelt autóval is. Kényelmes és praktikus megoldás, ha a bérelt kocsit már otthon, az interneten keresztül lefoglaljuk.

Hasznos információk

Fontos, hogy a repülő indulása előtt 2 órával legyünk ki a reptéren, az utasregisztráció ekkor kezdődik a repülőtér központi épületének pultjainál. A check-in legkésőbb a repülőgép indulása előtt 40 perccel lehetséges. A Wizz Air járatainál nincsenek számozott helyek, így beszállási sorrendben lehet majd elfoglalni az üléseket. Ha csecsemő vagy kisgyermek is utazik velünk, akkor érdemes minél hamarabb jelentkezni a check-in pultnál, hogy ideális ülőhelyet kapjunk.

Fontos, hogy a hazautazás napjáig érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utazzunk az Egyesült Királyságba. Fontos azzal is tisztában lennünk, hogy a régebbi típusú, könyv alakú személyi igazolványt nem minden légitársaság fogadja el. Így ha ilyennel rendelkezünk, akkor érdemes az útlevelet kiváltani a biztonság kedvéért.

Infómorzsák Londonról

A brit fővárosba érkezve első dolgunk legyen ne az óraátállítás! Egész pontosan 1 órával korábbra kell állítanunk az óráinkat. Ha autót bérlünk, akkor számítsunk rá, hogy kell egy idő, amíg megszokjuk a baloldali közlekedést. Az időjárás Londonban változékony, és a nyarak általában hűvösebbek, mint Magyarországon. A telek ugyanakkor enyhébbek. Londonban gyakran van, hogy egész nap szemerkél az eső.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.