Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Debrecen - London útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, London úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Debrecen ide: London

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

12 954 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

8

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1623 kilométer

2ó 55p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton és egyéb

6 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

London 6 repülőtérrel rendelkezik: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City és London Southend Mncpl.
A Skyscanneren Debrecen indulású, London úti célú járatra talált legjobb ár 12 954 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
2ó 55p az átlagos repülési idő Debrecen indulással, London úti célig.
Egyetlen légitársaság van, melynek Debrecen indulással közvetlen járata van London úti célhoz.
Heti 8, Debrecen indulású járat van London úti célhoz október hónapban.

Repülőjáratok Debrecenből Londonba

A cikkben szereplő információk 2015 júliusában aktuálisak biztosan

Járatinformációk a Debrecen – London vonalon

Nem kell feltétlenül elutaznunk Budapestre, ha a Magyarország keleti területeiről szeretnénk Londonba jutni. Ugyanis a Wizz Air közvetlen repülőjáratokat indít a két város között. Ezek napi rendszerességgel indulnak, így ha időben foglalunk, viszonylag rugalmasan választhatjuk meg utazásunk időpontját. A gépek általában a délelőtti órákban indulnak a Debrecen Airportról, ami a budapesti Liszt Ferenc repülőtér után az ország második legforgalmasabb reptere. A debreceni repülőtér a város főpályaudvarától mintegy 5 km-re fekszik, déli irányba, de a városközponttól sincs messzebb, mint 7 km-re. A járaton London-Lutoni repülőterén landolnak. Ez a reptér a brit főváros 4. legnagyobb reptere, és Londoltól mintegy 45 km-re található, északi irányba.

Terminál információk

A Debrecen Airport-nak egyetlen terminálja van, ahol minden adott a kényelmes várakozáshoz, tágas váróteremben lazíthatunk a gép indulásáig. Ha erre lenne igényünk, akkor egy különleges, VIP szolgáltatáscsomagot is igénybe vehetünk a reptéren. Ebbe hostess kíséret, sorban állás mentes poggyászfeladás és utasfelvétel, soron kívüli utasbiztonsági ellenőrzés, és a kényelmes VIP váróterem használata tartozik – és a váróteremben korlátlan italfogyasztás. A debreceni repülőgép terminálján vásárolgatással is elüthetjük az időt. A terminál üzletében dohánytermékek, minőségi magyar pálinkák, borok és import szeszesitalok kaphatók. A terminálon nincsenek meleg ételeket kínáló éttermek, viszont a büfében szendvicsek és üdítők kaphatók.

A London-Lutoni repülőtérről könnyen bejuthatunk London belvárosába. A vonatok a termináltól 10 percenként induló shuttle buszokkal 10 perc alatt megközelíthető Luton Airport Parkwaytől indulnak, és van olyan, amelyikkel 21 perc alatt eljuthatunk Londonba. Busszal is kényelmesen megközelíthetjük innen Londont, a buszmegállók a terminál közvetlen közelében találhatók. A National Express buszjárataival például mintegy 35 perc alatt juthatunk be Londonba, és mivel a buszokon ingyenes wifi is van, a szeretteinknek gyorsan meg is üzenhetjük, hogy szerencsésen megérkeztünk. Emellett más társaságok járataival is utazhatunk. Drágább megoldás, de taxival is utazhatunk, és bérelt autóval is. Kényelmes és praktikus megoldás, ha a bérelt kocsit már otthon, az interneten keresztül lefoglaljuk.

Hasznos információk

Fontos, hogy a repülő indulása előtt 2 órával legyünk ki a reptéren, az utasregisztráció ekkor kezdődik a repülőtér központi épületének pultjainál. A check-in legkésőbb a repülőgép indulása előtt 40 perccel lehetséges. A Wizz Air járatainál nincsenek számozott helyek, így beszállási sorrendben lehet majd elfoglalni az üléseket. Ha csecsemő vagy kisgyermek is utazik velünk, akkor érdemes minél hamarabb jelentkezni a check-in pultnál, hogy ideális ülőhelyet kapjunk.

Fontos, hogy a hazautazás napjáig érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utazzunk az Egyesült Királyságba. Fontos azzal is tisztában lennünk, hogy a régebbi típusú, könyv alakú személyi igazolványt nem minden légitársaság fogadja el. Így ha ilyennel rendelkezünk, akkor érdemes az útlevelet kiváltani a biztonság kedvéért.

Infómorzsák Londonról

A brit fővárosba érkezve első dolgunk legyen ne az óraátállítás! Egész pontosan 1 órával korábbra kell állítanunk az óráinkat. Ha autót bérlünk, akkor számítsunk rá, hogy kell egy idő, amíg megszokjuk a baloldali közlekedést. Az időjárás Londonban változékony, és a nyarak általában hűvösebbek, mint Magyarországon. A telek ugyanakkor enyhébbek. Londonban gyakran van, hogy egész nap szemerkél az eső.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.