Tirana

2019. aug. 29.2019. aug. 30.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tirana területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Classic Hotel, La Bohème Hotel és Hotel Boutique LAS. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tirana területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tirana területén

12 889 Ft-tól
19 155 Ft-tól
34 192 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Tirana városáról?

9,8
Történelemrajongók
9,1
Kalandvágyó utazók
8,4
Gasztroturisták
8,1
Éjszakai élet rajongói
7,7
Családos utazók
Tagi vélemények (58)
Marcelo Borrego
Marcelo BorregoBuenos Aires
2017. 09. 24.

Tirana Albánia fővárosa, a legtöbb lakossal rendelkező város, a legnagyobb forgalmú és az ország legérdekesebb városa. Az Enver Hoxha kommunista kormánya alatt a legutóbbi múltja nyomai, például a piramis, a bunkerek, a Nemzeti Múzeum és a Szépművészeti Múzeum, valamint a Blloku legforgalmasabb környéke, ahol éttermek, bárok és szállodák találhatók. Emellett a Skanderbeg tér, a legfontosabb, és a mecsetek és az ortodox egyházak, amelyek jó hely az Albánia útjaira.

Margarita Samsonova
Margarita SamsonovaOxford
2017. 08. 14.

Ha autóval utazik az albán riviéra felé, ne kerülje el a Tiranát. Nem mondhatnám, hogy ez egy nagyszerű hely, őrült a vezetés, és nyáron nagyon meleg és hektikus, de ennek a helynek a kultúrája minden bizonnyal megtapasztalható.

2019. 01. 06.

Albanien ist Land der Zeus ist Land der Kultur ist Land und Quelle der Aria(Arische Race)Albanien mit Volle Geschichte egal wo bist in Albanien bist du wie zu Hause coolle Menschen super Volk ,Butrint ,Kruja ,Berati ,Vlora ,Saranda

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015. 08. 16.

Tirana is one of those cities that I enjoyed more than I thought I would, and one of the main reasons is because of the Albanian people themselves that are very high-spirited and seem to really enjoy life. One of my favorite areas in this the largest city in Albania is called the Blloku Dirstrict an area of approximately fifteen blocks dedicated to cafes, restaurants, and bars. The city's grand central boulevards contain an interesting mix of the Ottoman, Italian and communist past.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 11 457 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tirana városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 679 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 13 605 Ft körül alakult. Ez 8%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 442 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tirana városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 24,0 °C/75,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,8 °C/87,4 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -1,4 °C/29,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Tirana városához a legközelebb eső repülőtér Tirana (TIA) (13,08 km).

Utazás tervezése ide: Albánia