Tirana

2020. márc. 6.2020. márc. 7.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tirana területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Theranda Hotel, Oxford Hotel és Hotel Baron. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tirana területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tirana területén

11 080 Ft-tól
17 411 Ft-tól
28 490 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Tirana városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,8
Kalandvágyó utazók
8,3
Gasztroturisták
8,1
Éjszakai élet rajongói
7,5
Családos utazók
Tagi vélemények (77)
Marcelo Borrego
Marcelo BorregoBuenos Aires
2017. 09. 24.

Tirana Albánia fővárosa, a legtöbb lakossal rendelkező város, a legnagyobb forgalmú és az ország legérdekesebb városa. Az Enver Hoxha kommunista kormánya alatt a legutóbbi múltja nyomai, például a piramis, a bunkerek, a Nemzeti Múzeum és a Szépművészeti Múzeum, valamint a Blloku legforgalmasabb környéke, ahol éttermek, bárok és szállodák találhatók. Emellett a Skanderbeg tér, a legfontosabb, és a mecsetek és az ortodox egyházak, amelyek jó hely az Albánia útjaira.

Margarita Samsonova
Margarita SamsonovaOxford
2017. 08. 14.

Ha autóval utazik az albán riviéra felé, ne kerülje el a Tiranát. Nem mondhatnám, hogy ez egy nagyszerű hely, őrült a vezetés, és nyáron nagyon meleg és hektikus, de ennek a helynek a kultúrája minden bizonnyal megtapasztalható.

Kela Tarazhi
Kela Tarazhi
2019. 09. 27.

Lovely peoples,nice food, beautiful places to visit. Most beautiful sea side!

2019. 01. 06.

Albanien ist Land der Zeus ist Land der Kultur ist Land und Quelle der Aria(Arische Race)Albanien mit Volle Geschichte egal wo bist in Albanien bist du wie zu Hause coolle Menschen super Volk ,Butrint ,Kruja ,Berati ,Vlora ,Saranda

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 11 871 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tirana városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 432 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 13 058 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 388 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tirana városában az átlagos február havi hőmérséklet 3,3 °C/38,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,8 °C/87,4 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -1,4 °C/29,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Tirana városához a legközelebb eső repülőtér Tirana (TIA) (13,08 km).

Utazás tervezése ide: Albánia