Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Strasbourg Entzheim útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Strasbourg Entzheim

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

37 943 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 872 kilométer

3ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

KLM

Strasbourg Entzheim

1 repülőtér

Budapest – Strasbourg járatok

A feltüntetett információk 2015. júliusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Strasbourgba

Közvetlen járatok Budapestről Strasbourgba nem indulnak. Közvetett járatokkal, szombat kivételével minden nap eljuthatunk Strasbourgba a Czech Airlines, Smart Wings, Ural Airlines és a Lufthansa által indított járatokkal. Ezeken a járatokon Prágában vagy Frankfurtban kell átszállni. Ha esetleg olcsóbb megoldást keresünk, akkor a Germanwings közvetlen járataival Stuttgartba repülhetünk, ahonnan vonattal mindössze 2 óra alatt juthatunk Strasbourgba.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két terminál, a 2A és a 2B szolgálja ki az utasokat. Mind a két terminál felső, indulási szintjén találhatóak a légitársaságok check-in putjai, ahol a jegykezelés, úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. Az utasfelvételi pultok a járat indulása előtt két órával nyitnak ki. Mindkét terminálon lehetőség van önálló jegykezelésre is a check-in automatákon. Ezeket az érintőképernyős jegykezelő automatákat jelenleg a Lufthansa, Finnair, AirFrance, KLM, Brussels Airlines és az Austrian Airlines utasai használhatják. Az utasbiztonsági ellenőrzést követően a tranzitba jutunk, ahol a beszállókapuk nyitásáig várakozunk. A tranzit területén üzletek, kávézók, bárok és prémium várótermek teszik kellemesebbé a várakozási időt. A Heinemann Duty Free italokkal, kozmetikumokkal, delikátesz termékekkel, játékokkal és dohányáruval várja az utasokat. Kisebb ajándéktárgyakat a Gift Pointban, kreatív magyar emléktárgyakat a Memories of Hungaryban, Budapesthez és a zenéhez köthető ajándékokat pedig a Budapest & Musicban szerezhetünk be. Kiváló magyar borokat és minőségi élelmiszereket a Hungaricum Wine & Fine Food üzletében keresgélhetünk. A divat világmárkái is megtalálhatóak a Hugo Boss, Longchamp, Montblanc, Victoria's Secret, Burberry és a Playersroom butikjaiban. Az Yves Rocherben a klasszikus áruválasztékon kívül, praktikus, az utazáshoz megfelelő 100 ml-es kiszerelésekben kozmetikumokat vásárolhatunk. Ha esetleg még mindig hiányzik valami az utazáshoz, akkor nézzünk be a Virginbe, ahol utazási kellékek, szórakoztató elektronikai cikkek és könyvek közül válogathatunk. Ha megéhezünk, magyaros ételeket a Gundelben, görög ízeket a Kouzinaban, az olasz konyha specialitásait a Negroniban, ázsiai különlegességeket pedig a Yum Cha-ban ehetünk. Szendvicseket, salátákat, gyors harapnivalókat a Burger King, KFC, Upper Crust, Ne'o, Seasons és a Leroy pultjainál keresgélhetünk.

A terminál egész területén ingyenes wifi szolgáltatás vehető igénybe. Az utasfelvételi pultok előtt csomagfóliázó, a terminál több pontján ATM automata és pénzváltó áll az utasok rendelkezésére.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt két órával hamarabb érkezni.Az Európai Gazdasági Társaság tagállamaiba és a schengeni övezetbe tartozó országokba, így Strasbourgba is elegendő érvényes személyi igazolvánnyal utaznunk. Ajánlatos még indulás előtt kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát.

Mire számíthatunk Strasbourgban

A Rajna bal partján fekvő Strasbourgot kontinentális éghajlatának köszönhetően meleg nyarak és csapadékmentes hideg telek jellemzik. A repülőtér a város központjától 18 km-re fekszik. A repülőtérről a félóránként közlekedő buszokkal mindössze 12 perc alatt juthatunk a Baggersee villamos megállóhoz, ahonnan könnyedén a központba juthatunk. A repülőtér előtt várakozó taxik az utolsó járat érkezéséig állnak az utasok rendelkezéseire.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.