Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Stavanger útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Stavanger

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

12 124 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

2

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1558 kilométer

2ó 35p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Stavanger

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015 novemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Stavangerbe

Budapestről a norvégiai Stavangerbe csak közvetett járatokkal, egy vagy két átszállással juthatunk el. A KLM, Norwegian, British Airways, Alitalia, SAS, Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Aeroflot Russian Airlines és az Air France légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Stavanger Repülőtér (SVG) között.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két egymásba nyíló terminál szolgálja ki az összes induló és érkező járatot. A jegykezelés és a poggyászfeladás a terminálok felső, indulási szintjein történik. A Stavangerbe induló járatok légitársaságoktól függően a 2A vagy a 2B terminálból indulnak. A pontos terminálinformációt a repülőjegyünkön, online jegykezelés esetén a beszállókártyánkon találunk. Az Air France, Lufthansa, KLM, Austrian Airlines, Turkish Airlines, Aeroflot Russian Airlines és a SAS légitársaságok utasai önállóan is kezelhetik jegyeiket az önkiszolgáló jegykezelő automatákon. A biztonsági ellenőrzésen töltött időt lerövidíthetjük, ha a gyorsító sávot használjuk. A gyorsító sávra szóló jegyeket az indulási csarnokban elhelyezett automatáknál vásárolhatjuk meg. A sávot az idős, kisgyerekes, várandós és a mozgáskorlátozott utasok ingyenes használhatják. Az ellenőrzések után a két terminál utasai a közös tranzit területen éttermekben, üzletekben és prémium várótermekben tölthetik el a várakozási időt. Hagyományos magyaros ételeket a Gundelben, mediterrán görög specialitásokat a Kouzinaban, francia desszerteket és grill ételeket a Hippopotamusban ehetünk. Gyors harapnivalókat, szendvicseket és hamburgereket az Upper Crust, Ne'o, Seasons, KFC és Burger King gyorséttermekben fogyaszthatunk. Kisebb ajándékokat és emléktárgyakat is könnyedén beszerezhetünk még indulás előtt a Gift Point, Memories of Hungary, Budapest & Music és a vámmentes Heinemann Duty Free üzletekben. A legfiatalabb utasok örömére a Costa Coffee és a Bar Wings mellett játszóterek vannak kialakítva, a Living Toysban és a Lovely Youban pedig színes és kreatív játékokkal, valamint divatos gyerekruhákkal és kiegészítőkkel lephetjük meg őket. A repülőtéri üzletek és éttermek a járatok indulásához igazodva tartanak nyitva, de minden napszakban lehet találni működő vendéglátó egységet. A terminál minden szintjén, még a kilátóteraszon is, két órán keresztül ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. A kilátóterasz április 1. és október 31. között 24 órában, téli időszakban 10:00 és 18:00 között látogatható.

Hasznos információk

A check-in pultok általában a járatok indulása előtt két órával nyitnak. Javasolt legkésőbb már ekkor a repülőtérre érkezni és megkezdeni a jegykezelést. Budapest belvárosából a Kőbánya-Kispest metró állomástól induló 200E busszal, a repülőtéri minibuszokkal, vagy taxival juthatunk ki a repülőtérre. Stavangerbe érvényes személyi igazolvánnyal utazhatunk.

Mire számíthatunk Stavangerben

Az Északi-tenger partján fekvő rendkívül szeles Stavangerben a mérsékelt óceáni éghajlatnak köszönhetően hűvös nyarak és enyhe telek vannak. Nyáron 20 fok körüli hőmérsékletek a jellemzőek, télen pedig általában fagypont felett mozog a hőmérő higanyszála. A repülőtér a belvárostól 11 km-re fekszik. A városba a Flybussen, Jaerlines és a Kolumbus busztársaságok járataival, vagy az érkezési csarnok előtt várakozó taxikkal utazunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.